Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Radu Panait își dorește să organizeze în fiecare cartier din Satu Mare locuri de întâlnire pentru pensionari

Radu Panait, canidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, spune că, odată ajuns la „frâiele” administrației locale, își dorește să organizeze în fiecare cartier din oraș un loc de întâlnire pentru pensionari.

„Credeți că ar fi nevoie de locuri de întâlnire pentru pensionari în fiecare cartier?

În prezent, generațiile în vârstă, adică părinții și bunicii noștri, sunt ignorați de către administrație. Vara există varianta parcurilor, dar în restul anului nu au locuri special amenajate unde să se întâlnească.

Nu suntem deloc de acord cu cluburile pensionarilor ale partidelor politice care au ca obiectiv interese politice.

Vrem să construim un oraș modern pentru sătmărenii de toate vârstele. Odată ce vom ajunge la primărie vom organiza în fiecare cartier un loc de întâlnire civilizat pentru pensionari, bineînțeles când situația epidemiologică o va permite.

E obligația și responsabilitatea noastră să le oferim condiții decente”, transmite Radu Panait printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

17 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ceva vouchere la piata? Cupoane pt haine? Eventual benzi dedicate pe principalele bulevarde, pe cand ies cu 1310-le cu motor de reno? Si musai carnati, fasole si o bere rece de 23 august, ca asa-s obisnuiti.

    • Mihaela Răspunde

      Ce fugă de idei are domnul profesor de muzică , bate câmpii rău de tot…este cam rupt de realitate.

    • codruta Răspunde

      Nu pot să cred că acest băiețel cu bube ne compară cu niste bomboane pe noi votanții, aceasta este noua clasă politică nesatula pregătită să-și satisfacă poftele pentru furt , prin noi votanții. Huuuu Panait .

      • cârcotaş Răspunde

        @codruţa, eşti o postacă nenorocită, plătită probabil. Nu-mi explic cum altfel, te legi de chestiuni de aspect fizic în chip josnic. Ce-ar fi dacă dacă ai fi şi tu luată la cercetat din acest pdv? Sau eşti frumuseţe rară şi o prostie aşijderea? Numai combinaţia asta te-ar putea îndreptăţi la asemenea comentarii.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Cu regret ii transmit candidatului ca io luat psd-u fatza. Aia au deja proiect de lege care sa oblige privatii sa-si angajeze “sfetnici” din randu seniorilor (tin minte si acum succesu rasunator al bosorogilor organizati in potere care sa monitorizeze santierele din SM) , si sa imparta 7,5 % din profit lenesilir.

    • s Răspunde

      @vulpea contra naturii:Ai putea tu când iti permite putina minte sâ le belesti p–la pensionarilor?Ofer solutii aducătoare de satisfactii si celor contra naturii!

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Bineinteles. Pe gratis banuiesc, in ton cu fasolea si micii de pe floaszter. Da uite ce idee buna pt candidatu de dreapta…saloane de masaj gratuite pt pensionari, saloane de coafura pt pensionare..tot gratis. Am scris pensionari si nu bosorogi, pt a nu discrimina “specialii”, sa poata beneficia si ei gratuit de pomana candidatului.

  3. Hmmmm Răspunde

    Locuri de intalnire pentru pensionari e plin orasul,mai ales cartierele….BIRTURI.
    Is locurile preferate de pensionari,deci hai cu idei noi ca mesterplanu’ lui Mnihai. 😉

  4. Rodica Răspunde

    ati fugit voi de masterpalunul lui Huzau dar acuma toata lumea vorbeste despre el, ca stie sau ca nu stie ce inseamna. nea Huzau are o campanie foarte bine pusa la punct din toate punctele de vedere. Nu stiu daca e bine sau nu e bine asta. Dar decat sa vad desene animate cu palatul administrativ mai bine emigrez in Congo…

  5. Smile Răspunde

    Dacă ești bună, ne spui ce conține monster planul lui Mihăiță, așa vorbiți de el, parcă ar scoate ceva bestseller, nu îmi vine să cred cum unii sunt prostiți așa de ușor.

    • Tineriada Răspunde

      sunt aceiasi 2-3 oameni care-l pupa-n fund pe traseist… de crezi ca pe facebook sunt asa putini sustinatori ai sai mai ales pe grupurile cu peste 5000 de satmareni?!

    • c-block Răspunde

      Stai lejer. Mai e puțin până la alegeri. Atunci se numără turma. O să aibă puștiul ăsta poreclit monsterplan vreo 400-500 de voturi maxim. Dar bagă la CV că a candidat! Asta pe lângă cea de secretar de stat cumpărat la olx. Iar peste ani și ani cine mai ține minte cât de kk a fost.😤

  6. deschideti ochii Răspunde

    vedeti sondajul de pe informatia zilei cum e doar huzau si inca 2….
    informatia-zilei .ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.