Ultima actualizare: azi, 12:58

Locale

FOTO. Un drum proaspăt asfaltat din județul Satu Mare, plin de noroi

Imaginile au fost surprinse de un sătmărean care este revoltat de starea drumului cu noroi, proaspăt asfaltat din județul Satu Mare. Drumul este plin de noroi și un pericol pentru participanții la trafic.

Drumul județean Satu Mare care face legătura între Necopoi și Tătărăști este plin de noroi din cauza utilajelor agricole. ”Degeaba cerem noi drumuri și autostrăzi dacă românul nu știe de respect și a aprecia ceea ce primește! E exact ca și cum ai intra intr-o locuință frumoasă și curată cu cizme de cauciuc pline cu noroi la vecini. Clar dacă ar fi proprietate privată s-ar desculța s-au și-ar spăla cizmele de noroi. Curăță roțile dacă tot ai ieșit din câmp pe asfalt domnule agricultor. Mâine nici pompieri s-au salvarea nu va mai veni din pricina ta. Tu tragi spre epoca de piatră nu să dezvolte românia.”, precizează sătmăreanul. Îndemnăm

Pentru a fi la curent cu ultimele știri, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de facebook PortalSM.

 

27 comentarii

  1. Subiectiv Răspunde

    Foarte bine zis!

  2. H&R Răspunde

    Foarte multe strazi sunt asa in judet. Ia mai plimbati putin si o sa vedeti.

  3. Unu Răspunde

    Și la Martinesti e la fel..au asfaltat da tractoarele aduc tone de noroi pe drum..nu se mai cunoaște asfaltul

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Poate merg “agricultorii” vietii la un schimb de experienta in zona Petrestiului, sa vada acolo cum se pot spala rotile tractoarelor/remorcilor la intrarea pe sosea. Trebuie doar un rezervor de 1000l de apa, un generator de curent si o pompa de spalat. Max 1000 lei toata investitia.

  5. Manea Răspunde

    Primariile trebuie sa se ocupe de drumurile agricole . Acestea trebuiesc pietruite pe o distanta de cel putin 25 m inainte de intrarea pe un drum asfaltat . Dl din Tatarasti nu te duce in epoca de piatra ci isi face treaba la camp asa cum poate . Si dupa o zi de munca in tractor , te asteapta sa-l ajuti 2 ore sa curete anvelopele . Stii de ce in Germania nu vezi asa ceva ? Ptr ca drumurile agricole sunt asfaltate si pana ajunge tractorul la drmul public i se curata anvelopele in mers . Iar primariile au utilaje tip Unimog , care trec periodic pe aceste drumuri ptr a le curata

  6. Rrrr Răspunde

    E vorba de bunul simt.
    Fiecare cetatean al localitiatii trebuie sa fie constient de treaba aceasta.

    • Anonim Răspunde

      Asa este și cu mai putina ISTERIE suntem toți polițiști suntem săraci cu pretenții .

      • xxx Răspunde

        Nu au primit erau ale lor,românii erau iobagi doar lucrau pământul ce vrei să spui că dacă culeg sparanghel în DW e pământul lor

  7. Gogu Styuk Răspunde

    In codul rutier este prevazuta aceasta contraventie,si se sanctioneaza cu amenda de pana la 1000 de lei,dar nimeni nu se sesizeaza !!In MICRO 17,acolo unde se construieste noul pod,masinile STRABAG intra de pe santier pe B-dul Independentei pline de noroi,iar din zona bisericii si pana la intersectia cu L.Blaga de multe ori soseaua devine patinuar !!Asta se intampla inca de cand au inceput lucrarea,insa niciun militian nu s-a sinchisit sa-i intrebe de sanatate, desi punctul lor stationar de “ochit” si agatat masini este in apropiere de Lebada,langa tomberoanele reciclabile !!

  8. zz Răspunde

    Da, asa este. Tot plangem ca traim intr-o tara de rahat, cand de fapt noi producem rahatul in care traim.

  9. Rrrrr Răspunde

    In unele localtiti au reusit sa rezolva problema (Era usor , sunt svabi).
    In rest de ce nu se poate.
    Cultura generala.
    E ca pe timpul Daciilor ( doar e pamantul nostru).

    • Anonim Răspunde

      șvabi au primit pământuri bune nisipoase de la imperiul austroungar românași pământuri slabe argiloase foarte aderente pe pneuri .

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Nu le prea ai cu istoria. Nici in cosmarurile lor cele mai crancene nu le aparea in vis (la momentul colonizarii svabilor) Habsburgilor faptul ca vor trebui sa se asocieze cu ungurimea, si cu atat mai putin ca tocmai la presiunea verilor prusaci.

        • Anonim Răspunde

          Asa cum spui dar ma descurc , istoria este o poveste . M a i i dar ce ne toleram unu cu altul se vede ca nu mai iesim la o terasa sa consumam corona .

  10. 😁😁 Răspunde

    @Anonim,du kannst alle Schwaben in A… h lecken, hörst!!! 😜😜😜

    • Anonim Răspunde

      Schlagen Sie Ihnen eine vertraute Angewohnheit vor, die Sie von den VHS-Kassetten im Land Muma Putuca Verde gelernt haben. Gott vergib Ihnen

  11. Rrrr Răspunde

    @Anonim. Romani au venit in Ardeal sa scape de turci. Mai bine erau slugi la Unguri sau la Sasi sau la Svabi , decat sa fie sluga unui fanariot.

  12. Nha Răspunde

    Amu sa-i vad pe aia care protestau ca n-au asfalt ca iau masuri .

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Am inteles ca se va iesi cu pochu, cu praporii si tot ce trebe, sa se roage pentru o ploaie torentiala de sus, sa spele glodu. Ca de altceva nu cred sa ii duca mintea,

    • altu fără bmw Răspunde

      👍👍👍

  13. Ionica Răspunde

    Tara lui Tarzan…. lumea a 3 a . n-ai cu cine ;(

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ce Tarzan? Ce lumea a treia? Pai uitate in jur ….asta e gradina maicii domnului, cu tot ce trebe. Asa is aranjate lucrurile intr-o tara in care pochii se baga in autorizatiile de constructie, scot boxele pe strada, mai ceva ca manelistii si scot oile in apararea dreptului de a-si omora in bataje copchii, ca asa e si in rai. Dincolo de granite, e o alta lume…papistasi etc. Ei cu alta oranduire, mai aplecata spre cele “lumesti”.

  14. altu fără bmw Răspunde

    Eu în locul “cuiva” aș trimite pe cei de la rutieră ca să dea o amendă maaaareee fiecărui primar de pe traseu pe persoană fizică. Apoi să văd eu dacă o să mai permită asemenea batjocură. Ce plm de gospodari locuiesc pe acolo? Știu eu că nu prea sunt drumuri agricole dar nu găsesc un băț, o lopată, ceva ca măcar parțial să curețe roțile înainte de urcare pe floaster? Nu de alta dar e pericol de derapaj sau de accidente! Sau să vină Pataki să vă ștergă la fund țăranilor?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Gospodari? Acolo? 🤣🤣🤣🤣. Pai aia-s cu bisericile, cu cate un sfant in fiecare zi, cu catarge cu staguri mai falnice ca a celorlalti etc.
      Chiar, se mai aude ceva de falnicu falus ce il vroia construit in fata la economic ceva fiu al satului din zona, sa falfaie un steag pe el? Ca o tot adunat “donatii”, dar s-a cam dat la fund dupa ce io fost umplut persu. Ceva vesti? Pe cand inaugurarea?

      • Matei Răspunde

        Nop. S-a dat la fund onorabilul fiu al satului. Despre pers nu se stie nimic, si nici nu se va mai sti. Multumeste bine mersi donatorilor, pentru banu gramada. Ca cu statuia din centru nu io iesit asa bine biznisu. Amu doar spera ca alde CJ sa uite de donatii, si doamne fereste, sa nu auda cumva alde Curtea de Conturi (si) de biznisu asta.

  15. Ion Răspunde

    Si?Care-i problema?Pentru tărani ciocolată!Pardon!Noroi!Oricum amândouă sunt de culoare maro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.