Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

Crima de la Satu Mare: Ucigașul lui Carmen a fost condamnat la închisoare pe viață

Sentință în cazul crimei sângeroase care a șocat populația a două județe, Maramureș și Satu Mare. Ucigașul tinerei Carmen și-a aflat sentința: închisoare pe viață, informează directmm.ro. Ancheta a relevat faptul că victima a fost ucisă în 5 martie (n.red. – la câteva ore de la momentul în care a fost văzută pentru ultima oară).

Dispariția ei a fost sesizată în data de 6 martie, iar în 7 martie a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. În data de 8 martie, s-a dispus efectuarea continuării urmăririi penale față de un suspect. Speranța era că va fi găsită în viață. Până la momentul în care a fost oprit de anchetatori în PTF Petea, în dimineața zilei de 9 martie, aceștia nu s-au întâlnit cu suspectul. Atunci i s-a adus acestuia la cunoștință urmărirea penală și s-a dispus extinderea acesteia pentru omor. Ulterior, suspectul i-a însoțit pe anchetatori la locul în care era îngropată.

Redăm mai jos soluția pe scurt:

„Prin sentinţa penală nr. 232/15.12.2020 s-a dispus: In temeiul art. 396 alin. 2 Cod procedura penala, condamnă pe inculpatul – Cardos Cristian Mihai pentru săvârşirea infracţiunilor de: – omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, art. 189 alin.1 lit. a şi h Cod penal la detenţiune pe viaţă. – lipsire de libertate in mod ilegal, prevăzută de art. 205 alin. 1 Cod penal, la pedeapsa de 1 an închisoare. În temeiul art. 38 alin. 1 Cod penal raportat la art. 39 alin. 1 lit. a Cod penal, aplică inculpatului Cardos Cristian Mihai pedeapsa detenţiunii pe viaţă. În temeiul art. 45 alin. 5 Cod penal raportat la art. 65 Cod penal aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzută la art. 66 lit. a, b si d Cod penal. În temeiul art. 399 Cod procedura penala menţine arestarea preventivă a inculpatului, iar în temeiul art. 72 Cod penal deduce din pedeapsă, perioada reţinerii şi arestului preventiv începând cu data de 12.03.2020 la zi. În temeiul art. 7 din Legea 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat. În temeiul art. 25 Cod procedura penala obligă inculpatul să plătească despăgubiri civile către părţile civile, după cum urmează: – 100.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii cu titlu de daune morale catre partea civila T.L. (…); – 100.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii cu titlu de daune morale catre partea civila T.D. (…); – 50.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii cu titlu de daune morale catre partea civila T.G. (…); – 20.000 lei cu titlu de daune materiale catre partile civile T.L., T.D. si T.G. Respinge restul pretenţiilor civile formulate.

8 comentarii

  1. România Răspunde

    E plină țara cu astfel de derbedei tinerei care nici ei nu știu cum au ajuns să fie majori, crescuți de Dumnezeu știe cine, ceva bunică ori neamuri, pentru că părinții erau plecați după roza vânturilor alergând după bani și care cred că toate li se cuvin și totul e un joc. Sau că vine unul cu tastaura și cu ALT+CTRL+DEL se șterge tot și se resetează ca în ceva joc!!! Nimeni nu le explică ce și cum, ce e corect și ce nu, ce înseamnă familie, iubire sau conviețuirea în societate. Apoi acum cu pandemia asta toate astea se vor agrava. Distanțarea și izolările astea repetate numai normele elementare în societate nu te învață. Așa că urmează alte astfel de cazuri, probabil. Nu e bine deloc oameni buni!

  2. Serena Răspunde

    Si nici cum nu se poate rezolva sa conduca citeva Amperi acest individ ?

    • România Răspunde

      În UE nu. Sunt sigur că nici acum nu conștientizează că a omorât un om și a nenorocit o familie. Și pentru ce????

    • DaniD Răspunde

      Can cast de iritata sau fost în primăvara când ți sa impus să ieși din casă? Bănuiesc, că au fost și tu deranjată. Închipuie-ți că tot restul vieții, vei putea ieși o ora pe zi, in rest închis într-o celulă de 20mp.
      In contextul asta, care este pedeapsa mai dura? A fi închis sau a scăpa repede de ani de chin printr-o injecție?

      • DaniD Răspunde

        Cam cât de iritată ai fost în primăvară când ți s-a impus să ieși din casă? Bănuiesc, că ai fost și tu deranjată.

        Scz, tastatura scrie ce vrea 😁

      • ... Răspunde

        Eu aș alege injecția adică vaccinul. Singura problemă e că deja Olanda a închis spațiul aerian către UK din cauza apariției unei mutații covid apărută pe insulă. Deci mă gândesc că potențialul vaccin face fix zero barat față de această variantă. În acest caz noi să zicem ne vaccinăm și ce vom face cu toții? Iar ne băgăm jumate de an la conservă sau la murat? Cu tot cu vaccin??? Măi să fie!!!
        Și olandezii față de noi au măcar atâta minte că închid circulația către sursa virusului. Noi în schimb ce facem? Deschidem larg porțile. Haideți fraților acasă! Că nu ne-a ajuns ce ați adus în țară în aprilie! Să mă corecteze careva dacă am greșit undeva în acest șir de gândire dar mă îndoiesc. Aveți grijă de sănătatea voastră!

  3. jhgjhg Răspunde

    Ce gandire are copilul ala de o ajuns sa omoare pe cineva? Se credea in GTA. Problema e ca si acuma se crede in GTA , la nivelul in care rolul principal e la puscarie si trebuie sa evadeze…. Diferenta e ca de data asta are un bug: se va repeta nivelul la nesfarsit 😉 Nu ar strica sa-i sparga gaoaza in urmatorii ani . Sa inceapa cu un gang bang primele zile de “Level 7: Escape the prison”

  4. Euh Răspunde

    Da LA mine.I’ll rezolv EU in 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.