Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Stradă plină de noroi și bălți într-o comună din județ. Oamenii așteaptă ”pietrișul promis”

Stradă plină de noroi și bălți într-o comună din județul Satu Mare. O sesizare a fost făcută de un cititor PortalSM care ne spune că s-au tot făcut promisiuni că problema va fi rezolvată, însă deocamdată nu s-a întâmplat nimic iar oamenii sunt nevoiți să umble prin noroaie. ,,Așteptăm pietrișul”, spune o localnică.

Este vorba despre strada Iepurașilor din comuna Botiz, acolo unde oamenii așteaptă de ceva timp pietrișul mult promis de Primărie. Strada este aproape impracticabilă, iar situația este și mai gravă în  zilele de ploaie când drumul este plin de noroi și de bălți.

,,Așa arată strada Iepurașilor. Așteptăm pietrișul care ni s-a promis de la Crăciun încoace. Sperăm că va sosi în curând, a declarat o localnică”, pentru PortalSM.

 

3 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Si drumul de la vraja crasnei pana la moftinul mare e la fel de rau poate mai rau, cand va fi facut nu stim nici noi

  2. Nimeni Răspunde

    Localnica trebuie sa spuna urmatoarea rugaciune:
    Tarr al nostru Care ești în judet, sfin­țească-Se numele Tău, vie pietrisul Tau, fie voia Ta, precum pe Teilor așa și pe Iepurasului…

    • Haha Răspunde

      Va veni in curand , stai linistit nu trebuie sa te rogi pentru asta . Deocamdata nu are acest obiect de activitate , dar , cum ziceam , in curand ! Este vremea verzisorilor , numa tabla nu pot s-o mute – inca ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.