Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Radu Panait: ,,Șoseaua de Centură Satu Mare, o prioritate pentru Ministerul Transporturilor’’

Deputatul sătmărean Radu Panait a declarat că șoseaua de centură a municipiului Satu Mare este o prioritate pentru Ministerul Transporturilor. Acesta spune că ministrul Cătălin Drulă a dat asigurări că vor fi alocați bani pentru ca proiectul să fie finalizat în acest an.

,,Am avut o discuție foarte bună și constructivă cu ministrul Cătălin Drulă despre șoseaua de centură a municipiului Satu Mare. I-am explicat care ar fi principalele beneficii, cât de importantă este pentru dezvoltarea orașului și cât de necesar este ca șoseaua noastră de centură să fie gata în cel mai scurt timp. Ministrul a înțeles prioritatea acestui proiect și m-a asigurat de alocarea banilor în acest an pentru finalizarea șoselei!”, a declarat Radu Panait.

17 comentarii

  1. y Răspunde

    Fugi bade…

    • Adi Răspunde

      Dar ce treabă are acest individ cu proiectul de centură , este un proiect finanțat deja în derulare ce tupeu și lipsă de respect față de noi satmarenii să îți aloci merite in proiecte care nu le aparțin.
      Când esti nul în activitatea ta încerci să te agati de munca altora , individul ăsta fiind profesor de muzică era bun la casa de cultură din oraș.
      Un mincinis a fost la noi în cartier și l-am întrebat dacă vrea sa candideze pentru parlamentare ,s-a uitat la mine și a zis NU.

      • H&R Răspunde

        @Adi. Poate nu vrut, dar a fost obligat.. Poate ironie, poate realitate. Nu stii din spate cine, sau ce te impinge.

      • apropo Răspunde

        Unde vezi tu ca își asumă merite?

        • H&R Răspunde

          @apropo. Ma refeream ca poate e ajutat/fortat din spate de tati sau mami sau stiu eu cine. Pana la urma a ajuns asta in Parlament? Ca demnitar ma refer.

  2. eu as cam sta le cur Răspunde

    Meseriașu hai fa tu un pic de joc de glezne, respira adanc si mai lasa-ne! cam acu un an Boss de Boss sau Chel-Boss cum vrei tu sa-i zicem prefectului Budă era sigur ,sigur ca anu trecut centura o sa fie gata macar pana la hotel Dana.Fireste a fost o laie.S-a dat Spânu pe zapada cu Cozma si alti natarai ,a stat el ciuciulică si i-a aratat lui Cozma miezul din dodoasca,prin vreo gaura de harciog si-au incretit toti fruntile sa para ca lucreaza, s-au tras in poza si valea!Acu vi tu si ne dai asigurari ca ministru face si drege si o sa fie si bla,bla,bla.Hai mai stai pe cur , terminati dracu lucrarea si dupa trageti-va-n poza ziceti ca voi ati fost ,ca voi ati facut , da intai faceti dracului si dupa dati-va aere!
    Ps Cozma vezi ca ti-a luat asta fața mă! Baga repede un proiect de lege si cu centura nu numai cu minorii.Baga carbuni mă!

  3. cârcotaş Răspunde

    Panait i-a spus de însemnătatea centurii iar ministrul a înţeles şi a zis că bine va fi. Ce-i rău în asta? Politicienii asta produc: vorbe.

    • c-block Răspunde

      Aceasă știre trebuie neapărat notată cu litere mari în horn cu funingine. Ca să nu dispară cumva!🤔😱🤮🤮🤮🤪

    • Sergiu Răspunde

      Dute tu Panait cu partidul tau de USR la WC… mintit si voi cum PNL sau PSD .. ati zis jos cu pensia speciala si voi (USR)angajati o doamna ca secretar de stat al Ministerul Afacerirol de Interne (Irina Alexe )care e pensionata cu pensia speciala numai 42 de ani si primeste 1300 de ron… si inca aveti tupeu sa veniti cu asa program jos cu pensia speciala… pfff niciodata nu o sa dau votul la voi mai bine o sa votez la UDMR sa mor eu ,ca ati futut directia cum facea si PSD sau PNL , si PNL au mintit ,odata cu legea pensiilor dpa care alocatii de copii !!

  4. y Răspunde

    @y-ul de mai sus nu-mi aparține.
    @Adi, hai să-ți spun un banc și poate te mai luminezi.
    Un politician bătrân îl învață pe unul tânăr care-i treaba cu politica:
    -Dacă un politician spune “DA” aia de fapt înseamnă “SE POATE”, dacă în schimb spune “SE POATE” aia înseamnă “NU”. La care cel tânăr întreabă:
    -“Și dacă spune NU?”
    -“Atunci nu este politician”.
    El și cu Cristescu sunt două accidente politice temporare delegate în capitală. Mă rog, Cristescu împins și de la spate. Din cauza lor câteodată mă întreb în mine de ce mai merg la vot. Iar acum patru ani din cauza lui madmazelle (intenționat scris greșit) Bran și mister Leș.

    • v Răspunde

      @y:ioi ce m-am linistit!Credeam ca in sfârsit au inceput neuronii tăi să lucreze!Mai ai bancuri expirate?

      • y Răspunde

        Nu ai tu grijă. Neuronii mei lucrează exact unde trebuie. În fine îmi pare bine că ți-am fost de “ajutor”. Du-te și trage-te jos cu tot cu apa de la privată. Călătorie zdruncinată îți doresc.

  5. hahaha Răspunde

    Porțiunea careiului-aurel vlaicu trebuia finalizată în noiembrie. Lipsă de respect maxim față de sătmăreni…

  6. Haha Răspunde

    De la cine ai aflat asta ?

    • hahaha Răspunde

      În luna noiembrie s-a oprit șantierul propriu zis. Din noiembrie tot au apărut în șantier cu câte un utilaj, dar fără rost. Dacă se concentra la porțiunea respectivă, era gata în luna aia. Dar la Satu Mare nu se poate… Este ciudat faptul că la Oradea, de exemplu, lucrările de genul ăsta sunt finalizate în timp, sau chiar mai repede de termen… Felicitări părților implicate.

    • panait Răspunde

      Cum de la cine?Noi idiotii sătmarului am spus!

      Promisiune pentru Varianta de Ocolire Satu Mare: până în toamnă, un nou pod peste Someș, până în iunie 2021 – întreaga lucrare
      by redactia19 May 20200430
      SHARE0

      Centura municipiului Satu Mare este un obiectiv etern al tuturor candidaților din alegerile elctorale la nivel de județ sau municipiu. Este și primul obiectiv care este uitat imediat după ce s-au ocupat fotoliile. Ar urma în ordine sala de sport multifuncțională, proiectul Luna Șes, infrastructura în general, sănătatea, învățământul…

      Dubă bâlbele primarului Gabor Kereskenyi din recenta conferință de presă, în care la întrebarea expresă care este situația centurii a îngăimat un răspuns nu prea inteligibil, iată că avem și un răspuns concret asupra stadiului lucrărilor și din nou promisiuni. De data aceasta din partea Prefecturii, care prin vocea cea mai autorizată, Radu Bud, ne dă detalii printr-un comunicat de presă în acest sens:

      „Mobilizarea constructorului pe șantierul “Varianta de Ocolire Satu Mare” a fost verificată astăzi, 18 mai, de către prefectul Radu Bud și directorul adjunct din cadrul DRDP Cluj, Vasile Sabău, în prezența dirigintelui de șantier Giorgio Gasparetto. Ulterior vizitei pe teren, a avut loc o ședință de analiză cu directorul general regional la DRDP Cluj, Eugen Cecan, reprezentantul constructorului Giovanni Demicheli, managerul de proiect Fernando Lopes și consultantul responsabil de calitate, Ioan Câmpean, la cabinetul prefectului.

      Cu toate că lucrările se desfășoară conform graficului stabilit, în special execuția lucrărilor complexe de la pasajele denivelate și podul peste râul Someș, prefectul consideră că această perioadă este prielnică pentru o mobilizare mai bună, existând atât frontul de lucru, cât și resurse disponibile.
      Prefectul și directorul regional au solicitat constructorului un grafic de lucrări accelerat pentru a se asigura că până la toamnă va fi dat în exploatare cel puțin tronsonul care leagă prin noul pod peste râul Someș DN 19 Satu Mare – Carei de DN 19A Satu Mare – Petea, respectiv până la data de 23 iunie 2021 întreaga lucrare va fi finalizată.

      Cu excepția viitorului pasaj peste calea ferată dublă Satu Mare – Halmeu/Baia Mare, unde se așteaptă relocarea conductei magistrale de gaz metan pentru începerea lucrărilor, celelalte nouă lucrări complexe de traversări au stadii de execuție avansate și foarte avansate.
      Săptămâna viitoare, reprezentanții beneficiarului se vor afla din nou pe șantier, urmând să stabilească noile termene împreună cu constructorul. Fiind unul dintre proiectele guvernamentale de importanță majoră pentru dezvoltarea municipiului și a județului, prefectul rămâne angajat într-o susținere totală pentru finalizarea la termen a acestei lucrări, cu respectarea condițiilor de calitate și siguranță.”

      • x-ulescu opozant Răspunde

        “Sunt Radu Panait. Cred că v-am fraierit. Să nu uitați să mă votați iar peste 4 ani! Mulțumesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.