Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

FOTO. Accident rutier cu trei mașini implicate, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare

Un accident rutier a avut loc astăzi pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în jurul orei 14.00. Trei autoturisme au intrat în coliziune, fiind necesară intervenția unei Ambulanțe la fața locului.

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanței de siguranță între autoturisme. Nicio persoană nu a fost rănită grav, însă la fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. La fața locului a ajuns și un echipaj al IPJ Satu Mare.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distantei in mers, potrivit polițiștilor.

„Primul autoturism a dorit sa vireze la stânga, autoturismul din spate a reușit sa se oprească, iar cea de a treia nu a reușit sa mai oprească și a intrat in coliziune cu autoturismul din fata care a ricoșat in autoturismul din fata sa.

Cel de al treilea autoturism și care se pare ca ar fi provocat accidentul a fost condus de un bărbat, de 40 de ani, din Turt.

Acesta a avut o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat. Șoferul din prima mașina de 56 de ani și un minor de 10 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au suferit răni ușoare.”, a declarat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare. 

Citește și:

 

Un comentariu

  1. remy martin Răspunde

    Ziua si accidentul, totusi chiar si asa mi se pare foarte ok la ce soferi avem in oras. De exemplu strada Inaului a fost inchisa vreo 2 saptamani dinspre sensul giratoriu, voi credeti ca i-a interesat pe bizoni? Au intrat pe acces interzis, contrasens. Sa nu mai pomenesc despre benzinarii, parcari unde marcajele de pe carosabil sunt ignorate total si tot timpul este cate unul/a care vine pe contrasens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.