Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

Coronavirus Satu Mare: Peste 100 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.135.027 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.073.552 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.441 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.286 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 15.09.2021 (10:00) – 16.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 71 de decese (35 bărbați și 36 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Alba,  Bihor, Brașov, Botoșani, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.271. Dintre acestea, 741 sunt internate la ATI.

20 comentarii

  1. sistem covid Răspunde

    Incidența e de 2,35. Nu știu care calculează cât avea la aritmetică. Dar am observat că dacă incidența e mică cel declarat e și mai mică. Mă gândesc că tot una e. Iar dacă e mai mare și incidența e mai umflată. E ceva sistematic.

  2. DARIA Răspunde

    Iar din pix sunt cifrele ..numai zapacesc oamenii..eu stiu multi bolnavi acasa ..fara simptome… vaccinati doar ca vrajala aia de test a iesit ..pozitiv

    • sistem covid Răspunde

      @DARIA, nu știu de ce nu introduc și alte culori cu alertele astea că deja omul e năuc. Mulți au murit de inimă rea de la atâta stress, asta pe lângă cei neglijați sau refuzați pe bază de numai ei știu ce. Ce fain ar fi să zicem un cod negru! Las pe fiecare să inventeze măsuri pentru această culoare.

    • radical2 Răspunde

      Eu am intrat in contact cu niste persoane care au facut ulterior covid. Nu sunt persoana vaccinata, dar am mai avut si probabil de aceea nu am avut simptome. Ce pot sa spun e ca am intrat in contact inainte cu o persoana vaccinata care a avut ceva simptome, dar fiind vaccinat , va dati seama ca a crezut ca nu are. Si nici u nu am crezut fiind vaccinata persoana aia. Dar urmarind firul, cea mai mare probabilitate e sa fii primit eu de la persoana vaccinata covid si sa fii dat mai departe. Cred ca acest caz nu este izolat. Deci aveti grija la cei vaccinati! Ca puteti lua fara sa stiti.

    • Gusteru Răspunde

      Explozia cazurilor de COVID-19 îi afectează, din nou, pe cei cu alte afecțiuni. La Spitalul Județean din Craiova, spre exemplu, medicii sunt nevoiți să opereze doar urgențele, așa cum s-a întâmplat şi în primăvară. Totul pentru că nu mai pot furniza oxigen la capacitate maximă din cauza numărului mare de internări la ATI, relatează Realitatea PLUS.

  3. H&R Răspunde

    De un timp ma uit la incidenta si numarul de cazuri din Harghita si Covasna.
    Rezolvarea ar fi sa avem si noi ursi pe strazi noaptea, ca in judetele mai sus amintite.. Problema ar fi rezolvata.

  4. Dia Ria Răspunde

    Lăsați sa se umple morga!!

  5. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  6. Ptr Maci Laci Răspunde

    A sok bocskoros mócnak hiába mondod.
    Suttyó vankuj vátrás szájba baszott parasztok.
    Kár a gőzért.
    Nu mergeti la vaccin, da de muriti

  7. Linda Răspunde

    Marea resetare, conspiratii, microcipuri…dar oare cíne are interese sí mai mari “ca sa nu fim vaccinati ?”

  8. @info Răspunde

    Doctoriţă din Vâlcea, aflată în izolare, găsită moartă în casă. Era vaccinată cu ambele doze

    Doctoriţă din Vâlcea, aflată în izolare, găsită moartă în casă. Era vaccinată cu ambele doze
    O doctoriţă din Râmnicu-Vâlcea, care se afla în izolare la domiciliu, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, a fost găsită moartă în casă.

    Femeia, în vârstă de 66 de ani, cadru medical la spitalul Orăşenesc Brezoi din Vâlcea, era vaccinată cu ambele doze de vaccin de la Pfizer, a intrat în izolare pe data de 31 august.

    Potrivit managerului spitalului, în urmă cu trei zile a fost contactată de unitatea medicală la care lucra dacă se poate întoarce la serviciu pentru că era de gardă, moment în care aceasta a spus că va continua să rămână acasă în concediu de odihnă. Alarma a fost dată de fratele femeii care a sunat la spital că sora sa nu mai răspunde la telefon. După ce au insistat şi colegii, unii dintre ei mergând la doctoriță acasă au sunat la 112. Femeia a fost găsită fără suflare în pat.

    Doctoriţă din Vâlcea, aflată în izolare, găsită moartă în casă
    „A fost o tragedie pentru noi a venit ca un trăsnet. Nu ne așteptam să se întâmple aşa ceva. În 31 august eram la raportul de gardă şi o altă colegă era puţin răcită şi i-am zis să meargă să îşi facă testul. Şi a zis că merge şi ea deşi nu avea niciun simptom. A făcut testul şi m-a anunţat că a ieșit pozitiv. Am rămas surprins. Repetă testul şi a ieșit pozitiv.

    • InfoPlus Răspunde

      Doctorita putea sa moara de infarct, nu are nimic cu restu, dar asa e @Altu: daca cineva are boli serioase si face si covid si moare, zice ca nu a murit de covid!
      Acum asta moare vaccinata, trebuie neaparat sa fie asta motivul, doarca sa demonstreze ca vaccinul nu e bun, pt ca el este mare antivaccinist

  9. alecu Răspunde

    Pai, asta e ! Ia scrieti voi, astia cu presa, si cati din cei iesiti cu pozitiv sunt vaccinati si cati nevaccinati.Ca sa stie lumeaa cum sta!

  10. AziNu Răspunde

    “Intr-o singura zii, 16.01.1996 la Ministerul Sanatatii au fost inregistrate 43 mii de cazuri de viroze respiratorii si 3809 persoane cu gripa. In total, in primele doua saptamani ale anului 1996 raportarile din retea au evidentiat urmatoarele situatii: 164.129 cazuri de viroza respiratorie 11.375 cazuri de gripa (50 la mie)”
    Poate cineva sa gaseasca cate cazuri de gripa si viroze respiratorii am avut anul asta in Ianuarie16? Intreb pentru Adevaratele Stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.