Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

Cum funcționează restaurantele și cafenelele potrivit noii Hotărâri de Guvern

Cum funcționează restaurantele și cafenelele potrivit noii Hotărâri de Guvern. Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat, vineri, restricțiile care sunt aplicate începând de astăzi pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel, restaurantele și barurile funționează în intervalul orar 5.00 – 21.00, la capacitate de 50%, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5,00—21,00. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în Hotărârea de Guvern.

Citește și:

Certificatul verde, cerut și la mall. CNSU a adoptat o nouă hotărâre

19 comentarii

  1. D. Trump Răspunde

    am inteles ca toate crasmele isi scimba numele(de acum vor fi cafenele)

  2. H&R Răspunde

    Nu inteleg un lucru, sau mai multe, ma rog. Daca numai cei cu green pass pot intra in pub-uri etc, si vaccinul este 99,999% sigur, de ce nu functioneaza la capacitate maxima sau de 99,999%?

    • Duie Mragnea Răspunde

      Aici este problema ta, că nu prea înțelegi multe lucruri!
      Treaba asta are o denumire: analfabetism funcțional!

      • Duie Mragnea Răspunde

        poi da nici io nunteleg ca si io sunt analfabetus functionalus analus. am multiple personalitati, imi place sportul national, sunt campeon acolo, la furturile de nickname-uri, si sa folosesc mai multe nickname-uri pe purtar sm, ala place la mine, si sa fiu in evidenta binyeinteles. sunt prost ca un morcov in cur supt de minye. da nu ve superati la mine atat poatye capu miu asta gol si prost. na buna dimineata sau ce este pi la noi in crasma.

      • H&R Răspunde

        Auzi Duie duduie Mragnea, sapa mai incolo, aici este beton. N-ai tu treaba aici.

        • InfoPlus Răspunde

          https://www.libertatea.ro/stiri/primarul-nu-credea-in-virus-dar-a-murit-de-covid-viceprimarul-vrea-acum-sa-se-vaccineze-si-oamenii-s-au-speriat-3800465
          Citeşte întreaga ştire: Primarul nu credea în virus, dar a murit de COVID. Viceprimarul vrea acum să se vaccineze. „Și oamenii s-au speriat”

        • Glumetul Răspunde

          Titanic se scufunda, lumea incearca sa se salveze, in acest timp romanii:
          Altu :nu ma puteti obliga sa port vesta de salvare!
          AziNu : nu urcati in barcile de salvare, va duc sa va preia organele pt donare!
          Golf : nu_mi trebuie vesta, oricum te mananca in apa heringii!
          3puncte : am vesta, dar dece nu e deschis barul, vreau sa ma tratez cu vodca, tine mai bine de cald!

          • covid 19

            👍😂…cu obs. ca filosoful @… nu bea dar atitudinea de taiere a firului in patru il caracterizeaza.

          • ...

            @Glumetul, ce s-a aprins în tine? La articolul ăsta nu am comentat!
            @covid 19. Nu despic firul în patru! Diferența dintre tine și mine este că judec. Și nici nu o să încetez să gândesc chiar dacă nu vă convine. În continuare sunt convins că am dreptate. Voi aveți de partea voastră doar dreptatea la care vi se dă voie. Sunteți rușinea sau violul gândirii.

        • Cuie Mâțu Răspunde

          Beton armat este în capul tău, loază!

    • Vasalie Donca Răspunde

      Ce ati fumat de spuneti de 99.99 % cand peste tot fabricantul scrie altul? Sunteti o persoana rau intentionata, nu scapati nici o ocazie de a face rau oamenilor, ar trebui sa va fie rusine, din cauza celor ca voi mor oameni, raman copii orfani. RUSINE!

    • Pop Ioan Răspunde

      @h&r, dvs ar trebui sa beneficiati de white pass, adica odata la 3 luni sa mergeti jumatate de ora la vorbitor. Sau tratament psihiatric.

      • @popică ionică Răspunde

        Se vede că nu frecventezi speța asta cu toate că ar trebui. la așa ceva se merge lunar. Ce te f*te grija celuilalt dacă se spune că ești protejat? Mai bine grijește-te de cei vaccinați care nu mai poartă ever mască mai noi! Sunt o grămadă!

        • IT Răspunde

          Cei trecuti prin boala ca tine @Altu , se cred superman , cu toate ca mai nou se reinfecteaza grup .

          • IT

            Iar eu de când cu vaccinul mă visez nemuritor. Ce plăcere să văd așchia în ochii altuia dar nu reușesc nicicum să observ grinda din ochii mei!

          • H&R

            Asta ultima bine ai zis IT alias Covid 19 alias multi altii

      • H&R Răspunde

        Auziti, sau mai bine vedeti @Pop Ioan? Sunteti cu mare probabilitate un politist/securist/orice om al sistemului in rezerva sau in pensie, (cu pensie baban) , cu o nostalgie puternica de era comunista, cu ideea comunista: Cine nu e cu noi, e impotriva noastra!
        Vedeti-va de treaba, mergeti frumos la pescuit si tulburati acolo apele, nu aici intre oameni normali, civilizati.
        La revedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.