Ultima actualizare: ieri, 20:04

Naţionale

AUR strânge semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat luni că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, titrează Digi24.

Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor. Simion a anunțat că au semnat deja pentru suspendare și parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecați împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului. De altfel, Orban a anunțat cu o zi în urmă ca va susține un astfel de demers.

„Anunțăm astăzi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna această procedură de suspendare. (…) Invităm toate formațiunile atât politice cât și civice să semneze pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Ne-au semnat deja și parlamentari de la PNL”, a declarat George Simion, la Parlament.

Liderul AUR spune că își dorește ca referendumul pentru suspendare să fie organizat odată cu alegerile anticipate.

Sursa: Digi24

11 comentarii

  1. mae Răspunde

    sincer cam merita …..umbla cam de a lele……nu prea are chef de munca …..i se rupe

  2. Fasz Răspunde

    Era și timpul!

  3. Altu Răspunde

    No,așe da!

  4. Eu Răspunde

    Asta-i buna? Auzi? Sa suspende presedintele? Mai baiatule ,abia ati trecut pragul sa intra-ti in parlament.Trage aer tare de trei ori si mai gandeste si tu limpede!

    • Politico Răspunde

      Asta este un truc sa-si mareasca masa de simpatizanti, votanti. Lumea e nemultumita, si indiferent daca reusesc sau nu, atrag atentia si votanti, vor sa-si dubleze
      alegatorii pana la urmatoarele alegeri.

      • Eu Răspunde

        Sincer imi este greu sa cred ca uni chiar simpatizeza cu acest partid. Chiar nu-i aude cum si ce vorbesc.

  5. Heinrich Himmler Răspunde

    Hitler kaput !!!

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Avind in vedere ca tare mult timp a trecut de cind l-am votat la prima candidatura, eu abia astept sa vina la popor, sa mai pun o data stampila pe numele lui !!!

  7. Gabor Răspunde

    Mereti și voi ma!!strangeti cocenii de pe câmp !!!

  8. c-block Răspunde

    @Eu. Mai ții minte ce spunea Silviu Brucan despre stupid people? Sunt foarte mulți care pun botul (nu pentru că sunt de acord) ci mai degrabă le place miștocăreala sau sinceritatea lor simplistă. Așa a fost votat și Hehe Băsescu. Nu spun asta în desconsiderare, asta este realitatea. Acum cu scandalul politic mulți se vor ralia la acest curent. Oamenii sunt sătui de cum își demontează pentru interese personale ori meschine cu propriile mânuțe guvernele proprii (Dragnea, USR) sau își sparg capul în perete și demolează după 30 de ani de muncă propriul partid pe care l-au clădit (Cîțu vs. Orban). Pentru că noi ca țară asta sigur nu ne permitem. Astfel au apărut tot timpul pe parcursul istoriei partide ori mișcări care salvează nația. Niciodată nu a ieșit după aia ceva bun. Să dau exemple? NSDAP îți spune ceva?
    Sunt două variante. Ori unii sunt chiar inconștienți dintre puliticienii menționați mai sus ori totul se face intenționat. Deci nicicum nu e bine.
    Dacă criza asat sanitară mai ține un an ori doi și vine și criza economivă peste va fi prăpăd și vor veni pe val partidele naționaliste. Peste tot se vede cum se îngroașe rândul simpatizanților. Iar ei nu vor să continue toată șandaramaja asta cu birocrația UE care a devenit exasperant de stufoasă deja. Când va urma vremea hunger fighter, adică apucă să mănânce cel puternic totul se va prăbuși foarte rapid. Cum spunea careva pe aici într-o vreme: să nu am dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.