Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un sătmărean și-a bătut soția. O altă femeie din județ, amenințată cu violențe

La data de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homoroade au fost sesizați, de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că soțul său, de 36 de ani, a provocat un scandal și i-a cauzat mai multe leziuni la nivelul feței.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au emis Ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

La data de 30 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 20 de ani, din Tășnad, despre faptul că a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei, provocându-i o stare de temere.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis Ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

Acesta are obligația de a păstra o distanță de minim 50 de metri față de soție și față de cei doi copii minori ai acestora, o distanță minimă de 50 de metri față de locuința femeii, situată în Tășnad.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Am ajuns Vasluiul Ardealului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.