Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Premierul Ungariei Viktor Orban invitat la tăierea porcului, în Maramureş

UPDATE. Premierul Ungariei Viktor Orban a fost invitat să participe sâmbătă la tăierea porcului în județul Maramureș, potrivit surselor MEDIAFAX.

Viktor Orban ar fi dat curs unei invitații a unor politicieni de la Partidul Ecologist Român din Baia Mare, potrivit aceleași surse.  Ulterior, după ce va asista la tradiționala tăiere a porcului, organizată la Castel Transilvania, după care ar avea programate întâlniri cu liderii UDMR Satu Mare, susține MEDIAFAX.

UPDATE.  Reprezentanţii UDMR Satu Mare susţin că premierul Ungariei nu a confirmat prezenţa la acest eveniment.

62 comentarii

  1. Ioana Răspunde

    Un adevărat conducător un adevărat lider…..Respect !!!

  2. Geza Răspunde

    Să o f pe mămică lui , Cătu sa taie porcii în Buda .

  3. Antibozgor Răspunde

    Sa stea pe curu’ lui mai bine, ce treaba avem noi cu el? Bozgorii din comentarii sa-si tina parerile pentru ei si sa nu uite ca sus pe primarie e arborat steagul Romaniei nu a bozgoriei. MULTUMESC! peace!

    • carcotas Răspunde

      De unde ai rasarit cu textele astea din vremuri apuse. In ce anturaje traiesti? Ai o minte redusa la 2 neuroni, nici aceia sanatosi.

      • Antibozgor Răspunde

        Haideti ciupercutelor ca a trecut ploaia ,rasariti!!!

        • @Antibozgor Răspunde

          Măcar el își apără propria țară și propriul popor nu cum fac ai noștri. Pentru tine e mai important să fii mândru și rupt în cur? Îndatorat degeaba până la generația strănepoților?

        • comentator Răspunde

          Io krekă reacția ta e because tot la unguri a rămas postu’ de prefekt! Io așe kred.😱🤔🤪🤫🤫
          Așe kö csoku’ mik shi zsok de glézné!

          • Pupăzau

            Mumu la toti bozgors. Inapoi la mongolia cu voi leprelor.

        • Român adevarat Răspunde

          E o adevarata onoare să fim vizitați de acest om. Sunt bucuros că merge în MM, unde sunt gazde bune nu ca noi satmarenii

          • @ pupazau

            Vad ca nici la asta nu te pricepi ,casi nici la celelalte…
            Analizele genetice arata la romani de 2x mai multe gene asiatice decat la unguri .
            Si daca ai cunoaste Istoria adevarata ,nu aceea promovata de Ceausescu ,pt ridicarea moralului si patriotismului ,ca romanii sa lucreze mandrii pe nimic ar trebui sa stii :
            Ungurii s-au format din 7 triburi , 6 erau de mult aici , hunii au fost ultimii sositi ,li s-a dat pamant pentru ca erau cei mai mari luptatori ,s-au stabilit in zona de sud est a campiei Panonice pentru a opri si neutraliza atacurile tatarilor.Arau asa tari luptatori ca au ajuns la Venetia si Roma de 2 ori , multe orase stat de acolo au platit carute de valori pt ca sa nu fie facuti praf…( asta in timp ce maretii daci s-au sinucis grup cu Decebal si restu ,la cel mai mic atac deh nu se pricep la rasboiu ,numai la crescut oi…) steagurile cu lup ,nu au avut efectul scontat…
            Recomand sa-ti faci o analiza genetica , sa vezi tu de unde ai venit .Interesant ca o firma acum 10 ani a avut o oferta de 2500 analize genetice gratuite pt asta , romanii au fost singurii care nu le-au folosit pe toate , e de inteles ,rezultatele au fost neplacute ( romanii sunt inruditi cu macedonienii ,turcii ,iranienii ,tiganii din India ) La cat se fura , se adevereste !
            Asa ca @ pupazau ,ciocu mic !

          • Genetics

            The Romanian gene pool is mainly composed of West Eurasian lineages H (31.7%), U (12.8%), J (10.8%), R (10.1%), T (9.1%), N (8.1%), HV (5.4%),K (3.7%), HV0 (4.2%), with exceptions of East Asian haplogroup M (3.4%) and African haplogroup L (0.7%).

    • pop remus Răspunde

      Îmi pare rău pt maica ta , că a vrut un copil și a primit un retardat extremist cu deficiență mentala.
      Speciment dacopitecus…..!!!!!!

    • Alex Răspunde

      Cand treci in fata bisericii fa de trei cruce multumindu-i Domnului ca te-a facut atat de bun om.

    • Sisi Răspunde

      mata ti bine ????

    • Tzanca Uraganu' Răspunde

      @Antibozgor mars la ma-ta acasa gunoi

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Daca intr-o zi Satu Mare va fi legat de Europa prin tronsonul de sosea rapida Oar – Mateszalka , se va fi datorat acestui Om !
    Nu putem decit sa-i fim recunoscatori !

    • Antibozgor Răspunde

      Nu ne trebuie nicio autostrada! Acela e munca diavolului. Fara autostrazi fratilor. Autostrada e bine numai ca ungurii sa fure tara noastra frumoasa si bogata. Nu vrem autostrazi! Vorbesc in numele tuturor romanilor. Nu si a ungurilor. Sa stea ei, ungurii, pe autostrazi lor urate!Si asa sunt periculoase autostrazile. Nu stie ungurii sa conduca o masina.

      • Driver Răspunde

        @antibozgor = ba da prost esti ,statistica arata an de an scaderea nr accidente ,scadere morti pe drumuri ,iar la noi crestere.Deci daca conduci cum gandesti tu ,si zici ca nu e nevoie de autostrazi ,chiar are dreptate cel care scrie mai sus ca ai 2 neuroni ,nici aceia normali…..

      • Antibozgor Răspunde

        Sa te iau in ranga ca mi-ai luat nick nameul

  5. Gheorghe Răspunde

    Ce mare scofala?Vine Orban in satmar,parca ar veni sa ne fure ardealu(vorba lui johanis).Dar dacă premierul României ar merge în Micherechi sa stea cu romanii de acolo la un șuric și o palinca ce ar fi?….ar crapă lumea?Ar fura România o halcă din Ungaria.Cum putem sa fim atât de limitați?Omu vine la neamurile lui la frații lui de sânge și frumos ar fi din partea guvernului nostru sa arate ospitalitate și sa-i transmită urări de pofta bună(și ședere cât mai scurtă)!!
    Dacă tot vreți sa fiți iubitori de glie și impotriva Ungariei de ce nu mergeți sa faceți scandal la guvernul romaniei care dă voie ca pământurile,proprietățile civile și de stat sa fie cumpărate de persoane fizice și firme din Ungaria sau din in alte state?…
    O realitate trista când afli câte mii de hectare de terenuri din trsnsilvania(și nu numai) sunt vândute la străini firever!Interesează pe cineva asta?Îi doare la scrot pe politicienii noștri aceste aspecte.Ei (politicienii nostri)sunt ca lipitorile care sug la ambele capete fără sa se sature vreodată!!!

    • @gheorghe Răspunde

      Ho bă țărane, știm că tu ești prostu’ satului, dar chiar depășești limitele!
      Majoritatea terenurilor agricole din județ au proprietari italieni, spanioli sau germani!
      Vorbești prostii numai ca să pari priceput, dar, de fapt, îți etalezi prostia!
      Mai bine lasă treburile serioase celor care se pricep, tu ai treabă pe la cotețele de porci, vaci

    • Patriot Răspunde

      Si ai nostrii merg prin Rep Moldova ,mai vin ăia aici ,ca alaltaieri ,si no problem.
      Unii au capul prea fierbinte.
      Antibozgor tu mai mult strici imaginea ta si a țarii!

  6. FARCAU Răspunde

    Trebuie sa recunoastemn ca tipul asta are sange in instalatie .
    Nu inghite ori ce prostie si porcarie care vine din UE, numai sa linga curul nemernicilor din Bruxel . E respectat si in UE si in America si chiar si in Rusia.
    Tine cu poporul si neamul lui si din afara tari .
    Mare respect pt el .
    Conducatorii nostri putea sa ia lectii de la el .
    Daca as-i intalni cu el as-i strange mana .
    RESPECT MARE !!!!!!!!

    • boby Răspunde

      ai perfecta dreptate fratello

    • Futin Răspunde

      Iati- l acasa. sa te invete ciardas. Sa vezi cum ai juca! Cum stie el sa cante din tzimbora. Nici nevasta-ta nu ar krakni niciun pic!
      Nu-l respecta nimeni. Nici-un pic mai mult decat pe alti dictatori . Acuma ca doi trei prostalai de pe la noi il admira, nu inseamna nimic.
      Ungurii adevarati nu mai pot scapa de el, ca a instaurat un regim autoritar, aproape dictatorial. De 20 de ani la putere, un om? Da ce este acolo? Regim Fanariot?

      • @futin Răspunde

        Se vede exact cum nu cunosti situatia ,scrii chestii debitate in media ,omul acela a fost ales de popor la alegeri corecte ,de cand a schimbat politica psd ului lor care a distrus si indatorat tara ,oamenii traiesc mai bine,scad impozitele in fiecare an,tara are bani de dezvoltare si de dat rate inapoi ,ajuta familiile,firmele ,exporta mai mult decat importa.A facut un contract ,cumpara gazul cel mai ieftin timp de 10 ani ,chiar mai ieftin decat inainte.Omul asta stie ce au nevoie oamenii ,tara ,si are strategii si oameni care se pricep la ce fac.Noi putem doar sa-i invidiem…

    • Bou Vagon Răspunde

      da tu unde poola mea traiesti ? ca banuiesc ca esti pe undeva prin wild wild west. Intrebare: da is mai buni euro sau leii? Atunci de ce spurci tara care iti da euro? Ok, muncesti. Hai acasa si munceste aici si ciocu mic.

  7. roby Răspunde

    Farcau nota 10

  8. goje adi Răspunde

    bine zici Farcau…este un om deosebit si respectat peste tot.

  9. zelenac radu Răspunde

    UN LIDER ADEVARAT

    • Futin Răspunde

      Si Ceausescu a fost un “lider adevarat”. S-o plimbat cu caleasca Reginei Elisabeta. O fost si in America si Elena l-o intrebat pe Nicu ca asa-i ca astia au umplut magazinele ca am venit noi in vizita. …Da poporul l-a urat. In asa hal ca a fost Sarbatoare Nationala cand l-au impuscat.

    • Futin Răspunde

      Exista asa un banc. cand se lauda porcul cat de bine este hranit, asa-i ca tu nu esti porcul de anul trecut?
      asi indrazni sa te intreb cati ani ai si daca cunosti un pic de istorie. Daca nu, te rog sa nu-mi sari in cap. Multumesc!

    • Tzanca Uraganu' Răspunde

      Ai dreptate Raducu Zelenac

  10. Petru Răspunde

    Nu-i bai că vine, baiu ar fi dacă n-ar pleca înapoi

  11. Antibozgor Răspunde

    Bai pacalicilor! Orban Victor asta e un nimeni fata de Orban Ludovic sau Catu sau Iohannis sau Ciolacu cel Mare al nostru! Ati inteles pacalicilor? Ai nostri guvernanti oriunde merg in Uniunea Europeana, conducatorii de acolo le saruta mainutile! Sunt mult mai bine respectati si apreciati, nu ca acest ungur. Si romanii la fel sunt foarte respectati in Europa. Problema europenilor ca noi suntem pe veci stapani pe toata Europa fratilor.
    Traiasca marele conducator al nostru Iohanis, si mana lui dreapta sfanta Catu si Ciolacu cel Mare!
    Traiasca PSD, ca restul sunt doar niste retardati mental. Iubesc PSD din tot sufletul meu, m-as jertfi ca martir pentru ei.

  12. @Pupăzău Răspunde

    @pupăzău. Înainte de a vorbi ar fi frumos să-ți ștergi 💩 din colțul gurii. Cât de dobitoc poți fi și pe deasupra mai ai și drept de vot! Norocul tău că la vot de fiecare dată ești ajutat unde să pui ștampula că altfel ți-ai pune însemnul cu votat pe frunte!

  13. Cătă Șter Răspunde

    UN CONDUCATOR ADEVARAT ,CU COLOANA VERTEBRALA SI CU O DEMNITATE PROFUNDA …..BRAVO LUI

  14. Galatasarai Răspunde

    Avem ce invata de la ei….sunt mult mai civilizati si ordonati decat noi…
    Uitati-va la sport , economie, agriciltura , invatamant , cultura , investitii , cercetari , turism , horeca , sanatate etc.etc.etc. in toate domeniile ne-au trecut …o tara micuta .

    • cârcotaş Răspunde

      Degeaba, au venit in Panonia cu pulpa de carne sub sa, să nu uităm!😁

    • Futin Răspunde

      Au fost. Au istorie in spate cat nu pot duce. Mai civilizati da! se poate spune dar nu cu mult. Si acuma civilizatia depinde si de oameni. Coruptia este la fel ca la noi. Constrangerile mult mai mari. Ungurii din Ungaria au exact nemultumirile pe care le avem noi. Si multi il urasc pe Orban! vezi rezultatele alegerilor din Budapesta. Noroc ca-l iubim noi.

      • Dacus Răspunde

        Aiurezi in stil mare. @ Futin .Coruptia nu e ca la noi ,asta e doar in mintea ta .Daca gandersti logic se vede de la o posta diferenta : ei au scazut datoriile ,cu toate ca au construit la greu drumuri ,autostrazi ,spitale ,poduri ,doar anul acesta au terminat 3 poduri mari ,unul este record in Europa , cai ferate = au din alea cu min 90km/h toate , dar si cu 160km/ora si acum fac si cu 200 .Au pus la punct cladirile ,scolile ,administrative , multe sunt incalzite cu apa termala .Deci se vede unde sunt banii .La romani ,banii s-au dus , multe nu se vad ,( decat in averea personala la unii ) scoli cu buda in curte , spitale care iau foc , drumuri proaste ,autostrazi mai naspa si mai putine ca in Niger.
        Ungurii au cea mai mare rata de colectare TVA din fostul bloc , cel mai mic somaj din UE , oamenii simt efectiv ca traiesc mai bine .
        Stiu Romani-romani care s-au mutat in Ungaria dar nu romani din Ungaria care sa se mute aici…ar trebui sa mai si gandesti nu sa te iei dupa ce zic altii ,carcotasi.

    • Futin Răspunde

      da ai dreptate, parca la Budapesta este scandalul cu turistul german care a platit 400 de euro pt o cafea. Se spune ca este o practica inpamantenita. Daca nu facea turistul ala reclamatie “afacerea” functiona mult si bine. Culmea, si politia a fost surprinsa ca la ei se intampla asa ceva.

  15. Futin Răspunde

    Se spune ca este deja un hoby, sa inseli turistii straini. Nimeni nu a stiut nimic. Parca traiesc in Romania.

  16. Futin Răspunde

    mai sunt exemple, muuuuuulte! Traite si auzite.Da nu va spun acuma. Noapte buna!

  17. @Futin Răspunde

    Față de ce fac eroii de la horeca de la malul mării de la noi e nimica! Numai că astea nu se află, nu transpiră în afară informația decât foarte rar! Du-te puțin și tu pe la Eforie ori Mamaia și te edifici singur. Apoi poți comenta ce-i la unguri. Că văd că observi așchia dar ditamai grinda nu se vede la tine.😱🤮😭😨

  18. zacopane Răspunde

    Dragi opincari puteți să spuneți ce vreți invidia vorbește din voi….
    Mergeți șa lingeți icoane și moaștele lui Arsenie Boca că tot în evul mediu sunteți și rămâneți…..

    • The Economist Răspunde

      Deocamdata Ungaria se dezvolta puternic economic ,au record de investitii ,dau inapoi din datorii chiar inainte de termen , agentiile de rating tot maresc ratingul de tara , pe cand noi abia mai reusim sa luam imprumut ,ne afundam in datorii ,din bani nu se vede nimic ,ratingul nostru este 1mm peste linia : JUNK -gunoi.

  19. Pop Ioan Răspunde

    Va intrebati ce a facut Orban Viktor ( Orban cel Rau ) pt poporul sau.Iata citeva exemple ce nu pot fi contestate .A redus pretul gazalor naturale , energiei electrice si a apei potabile cu un procent semnificativ , ceea ce a fost resimtit de populatie.Aceste preturi au fost impuse de guvernele comuniste la “rugamintea” furnizorilor de servicii vindute de comunisti , multinationalelor din “occident” , EU , pt comisioane grase.A reusit sa stopeze abuzul bancilor in privinta creditelor populatiei in franci elvetieni.Si exeplele ar mai putea continua.Si Va mai mirati de ce nu este vazut cu ochi buni de atotputernica EU?
    Pt ca s-a atins in primul rind de multinationale,care jecmaneau poporul prin firme offshore prin diferite paradise fiscale.Alt exemplu poate fi ca tinerii sub 25 de ani nu platesc impozite pe venit.Mai are “tupeul” ca si in aceste conditii sa returneze o parte din impozitele pe venit platite de oameni , sa reintroduca pensia al 13-lea etc etc…Cind au facut sau nvor face asa ceva bravii nostri conducatori?
    Ludovic Orban ( Orban cel bun) si gasca (Bocs & Co) ei au redus si ei semnificativ , dar veniturile populatiei , nu cheltuielile.Intre timp se construiau terenuri de fotbal in panta si piscine la sate pe care nimeni nu le foloseste , de catre firmele ” de casa”.
    ASA CA BUN VENIT VIKTOR ORBAN IN MAREMURES , ROMANIA.FII BINEVENIT!!!
    Asta Va spune un Negrestean.

    • carcotas Răspunde

      Urma alege. Si Erdogan a facut multe de genul celor facute de Orban si se vede unde s-a ajuns. In politica numai rezultatele conteaza.

      • @ carcotas - Răspunde

        Nu poti compara fanaticul de Erdogan ,care crede ca le stie pe toate cu Orban , care asculta de specialisti in domeniu ,nu ia masuri de capul lui .De aceea masurile au efect pozitiv , Ungaria este in faza de mare dezvoltare .Cand exporti mai mult decat importi inseamna ca lucrurile merg bine .
        In rest tot ce scriu multi aici sunt ecouri ale opozitiei ,care ajung peste tot ,unele cercuri dac antipropaganda ,vor sa pune pionii lor ,sa faca mai mult profit ,asa cum este in Romania.

    • Dacus Răspunde

      Inainte , fostii neocomunisti au vandut ca la noi PSD ul aproape tot la straini , cand a fost criza economica 2008-2012 si a venit guvernul Orban , au cumparat inapoi chestii strategice .Asa ca degeaba multinationalele vor sa dea gazul ,curentul ,etc mai scump , ei pun un pret bun pentru oameni dar si pt firme ,investitori ,si restul trebuie sa coboare ca sa aiba clienti , asa ca ei au cel mai ieftin curent si gaz din UE .
      Grupul petrolier MOL se extinde in multe tari , aduce profit mare ,noi am vandut pe nimic Petromul…..
      Recent ungurii si-au cumparat port la Marea Mediterana …..
      Nu au munte ,nici mare , si din turism fac de 4x mai multi bani ca romanii.

  20. Pop Ioan Răspunde

    Scuze pt greseli. Bocs=Boc si nvor=vor

  21. The Economist Răspunde

    Deocamdata Ungaria se dezvolta puternic economic ,au record de investitii ,dau inapoi din datorii chiar inainte de termen , agentiile de rating tot maresc ratingul de tara , pe cand noi abia mai reusim sa luam imprumut ,ne afundam in datorii ,din bani nu se vede nimic ,ratingul nostru este 1mm peste linia : JUNK -gunoi.

  22. Tzanca Uraganu' Răspunde

    Mwie tie @Antibozgor…..

  23. Iohanniss, io reggelt pesede Răspunde

    No v-ați calmat? Că nu mai vine. Probabil a citit ce revoltă s-a iscat în creierul minuscul a unora și a zis că mai bine nu vine că nu vrea să faceți careva oareșice AVC sau ceva asemănător. Că noi nu ne vindem țara. Doar așa pe bucățele. Depinde cine oferă și cât ne pică nouă din asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.