Ultima actualizare: azi, 14:00

Locale

FOTO. Începe nebunia la vama Petea. Sute de mașini la ieșirea din țară

Sute de mașini așteaptă să iasă din țară prin punctele de frontierei cu Ungaria. Timpii de așteptare în PTF Petea se afla în continuă creștere, momentan fiind de circa 150 de minute pe partea de ieșire din România.

Pe partea de intrare sunt deschise două artere, efectivele concentrându-se pe partea de ieșire, acolo unde sunt deschise șase artere și o stație mobilă. Traficul este intens, numărul de mijloace de transport prezente la control pe sensul de ieșire fiind foarte mare.

În Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea, cozile au început să se formeze încă din cursul nopții.

18 comentarii

  1. Mereuaproape Răspunde

    Merge ciurda de sclavi!!!Vai ce va fi la vama dintre Ungaria si Austria, nebunie!!

  2. Fasz Răspunde

    Vai ce bine ai zis, ciurda de sclavi.
    Capsunari, tilicari, zilieri..incultii romaniei.
    Cine mama dracului v-a chemat acasa?
    Stati acolo in strainatate, diaspora pulii mele

  3. Matrozul Răspunde

    Cozma e pe drum cu pizza

  4. dze Răspunde

    in “vama dintre Ungaria si Austria”…fiti sigur, ca coada va fi mai MICA !!!

  5. ??????? Răspunde

    Vlahi si Moldoveni au sclavii a Turcilor sau a Rusilor sau a Maghiarilor . Acuma sunt sclavii Europei. (Dar fara opinca )..

  6. .... Răspunde

    Da ma rupcigosilor, acei oameni nu pleaca de buna, plus ca sunt ce-i mai mari investitori care trimit bani in tara. Si va lasa pe voi ce-i de o anumita etnie care credeti ca sunteti buricul pamantului superiori altora sa credeti ca sunteti stapani pe aicea. Asa ca nu mai purtati voi grija altora, vai mama voastra de zdrenturosi si rupcigosi ca nu aveti nici dupa ce bea apa.

  7. ... Răspunde

    O scurtă corectură. Nu sunt cei mai mari investitori. Ei doar alimentează consumul intern al celor rămași acasă. Mai pe românește “câte turnuri și turnulețe pe casă ori lei din ghips la intrare mai vreți”? E o mică-mare diferență pentru că banii astfel ajunși nu sunt investiți decât în confortul lor propriu. Adică nu produce din punct de vedere economic nici o valoare adăugată.

    • Hungary man Răspunde

      Bine ai explicat dar eu cred ca ei oricum nu inteleg. Babuinii dracului, bine ca tu ai pe ce sa bei apa. Taranu dracului ce esti…sau cum scrii tu mai sus, rupcigosi..

    • Juju Răspunde

      (a) …
      Ai dreptate.

    • Sâcă Răspunde

      Dar ce ai vrea păcăliciule, să-ți dea ție munca lor. Tu ce le dai lor,înafară de jigniri…mitocane..

      • ... Răspunde

        Păcăliciule, ce ar fi să revii la numele tău vechi și consacrat aia de @covid 19? Nu plâng eu după banii lor, nu am nevoie. Dar nici nu sunt leșinat de realizăriie lor. Dar nici nu îmi trebuie vilele lor cu leii-kitsch din ghips și neîncălzite în care stă numai ploșnița sau păianjenii cu anii. Știu eu bine ce spun. Și plasmă cât tot peretele care se sparge la primul chef tradițional. Cum vin banii așa se și duc la ei. Nu jignesc dar știu că deranjează adevărul. Apropo, unde am folosit expresie jignitoare?

  8. Gyuszi Răspunde

    Ducă-se și acolo să rămână, să revină când o face plopul pere și răchita micșunele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.