Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Tatăl care și-a violat fiica, suspect în cazul uciderii actriței Gabriela Dorgai

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare suspectează că individul din Craidorolț care și-a violat fiica minoră, reținut și audiat în data de 5 ianuarie 2022, ar putea fie ucigașul actriței Gabriela Dorgai.

Potrivit Gazeta de Nord Vest, polițiștii sătmăreni au remarcat asemănarea dintre tatăl violator și portretul robot întocmit de unii martori după săvârșirea crimei. Se spune că bărbatul lucra în anul cu pricina, ca agent de pază și că la scurt timp după ce actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă, individul și-a dat demisia plecând în străinătate pe o perioadă de mai mulți ani.

Având în vedere că bărbatul de 48 de ani din Craidorolț, se află acum în arestul poliției pentru viol și incest și a devenit principalul suspect în cazul uciderii Gabriela Dorgai, acesta pune presiune asupra soției să o convingă pe fiica sa să își retragă plângerea. În caz contrar va sta 18 ani în închisoare, detaliază Gazeta de Nord Vest.

Bărbatului i s-au prelevat probe pentru stabilirea ADN-ului, iar acum se așteaptă rezultatele probelor acestuia.

3 comentarii

  1. Terbedew Răspunde

    deci Politia nu poate rezolva crima actritei si cauta un vinovat… Nu iau apararea lui dar sa fim seriosi sa il vinovatim de crima pe care el nu a comis… incompetenta.

  2. Lucifer Răspunde

    Ce față de criminal are.

  3. Legion Răspunde

    asta nu e fata lui desteptule, e portret robot realizat de politie

    pai si dati seama ce de medalii o sa curga si indemnizatii si bonusuri si pachete si nu stiu ce, s-apoi ala oricum e un gunoi si-a futut propria fata hai sa-i mai baga in carca o crima! ce are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.