Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Sătmăreni prinşi noaptea la braconaj. Scoteau peştii cu plasele

Mai mulţi sătmăreni au fost prinşi în timp ce se aflau la braconaj. Ei au fost surpinşi cu o plasă uriaşă pentru prin peşti şi s-au ales cu dosare penale.
Acţiunea a fost desfăşurată de către Asociaţia Naţională pentru Combaterea Braconajului Piscicol cu sprijinul Poliţiei Române.
“In cursul serii de 30. 04. 2022, in plin sezon de prohibitie colegii nostri au observat in timpul unei actiuni de patrulare un grup de persoane suspecte. Pentru ca era evidenta intentia acestora de a bracona, dupa un filaj indelungat, in jurul orei 01:18 min cu ajutorul unui echipaj de politie care a fost solicitat pentru sprijin, braconierii au fost prinsi in flagrant. Felicitari colegilor de la ANCBP Filiala Satu Mare precum si Politiei Romane pentru colaborare si profesionalism”, a transmis ANCBP.

Un comentariu

  1. Fasz Răspunde

    Nu am auzit de Asociatia Națională de combatere a braconajului piscicol! Nici nu există! ANCBP înseamnă Asociația Națională de combatere a braconajului și poluării! Nu au constatat nimic, doar câteva flacoane de bere golite de colegii din amonte (MM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.