Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită pe digul din Satu Mare

FOTO. 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită pe digul din Satu Mare. MAi mulţi sătmăreani au ales să își petreacă ziua de 1 Mai, la iarbă verde, pe digul de la malul râului Someș. S-a ascultat muzică, s-au prăjit grătare, mici și s-a băut bere.

Obiceiurile antepandemice de 1 mai s-au întors printre sătmăreni. Cetățenii, marea majoritate de vârsta a doua, și-au luat nepoții sau animalele de companie, unii ba chiar și întreaga familie la un grătar pe digul din Micro 16.

Sătmărenii au ascultat muzică, au prăjit grătare, mici, au ciocnit un pahar bere în cinstea Zilei Internaționale a Muncii. Se asemenea, datorită temperaturile ridicate, aceștia au profitat de soare și au făcut plajă.

La 1 Mai este sărbătorită anual, în peste 90 de ţări din întreaga lume, Ziua internaţională a muncii, cunoscută şi sub denumirile de Ziua muncii sau Ziua internaţională a muncitorilor. Această zi reprezintă un tribut adus muncitorilor din întreaga lume pentru sacrificiile lor în vederea obţinerii unor drepturi sociale şi economice.

 

 

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    PAI DACĂ NU AU DESCHIS ȘTRANDUL….

    • Ion de pe Peron! Răspunde

      Pomenești că te sucăriseși că nimeni nu te-a servit cu ceva sparanghel la grătar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.