Ultima actualizare: ieri, 21:27

Naţionale

România 2022: Un bărbat înfometat a spart un magazin doar ca să mănânce

Un bărbat înfometat a spart un magazin doar ca să mănânce. Un bărbat din  localitatea suceveană Baia s-a ales cu dosar penal, după ce a spart un magazin din localitatea pentru a-și potoli foamea, stirisuceava.net.

La sfârșitul săptămânii trecute, dimineața la ora 6:00, proprietarul magazinului a sunat la poliție și a anunțat că a văzut pe camere cum un bărbat a spart geamul și a intrat pentru a-i fura marfa, cel puțin asta suspecta la început. O patrulă a Secției de Poliție Rurală din Mălini a ajuns în scurt timp la magazin și l-a găsit în interior pe Gheroghe L., Un localnic, care tocmai își terminase micul dejun, potrivit aceleași surse.

Bărbatul le-a mărturist polițiștilor că i s-a făcut foame și a vrut doar o gustare, așa că a spart un geam al magazinului cu un coș de gunoi, a intrat și a mâncat 2 iaurturi, o roșie și o pâine. A desfăcut și un pachet de țigări, ca să fumeze, dar s-a răzgândit.

Proprietarul a constatat că, într-adevăr, din magazin nu lipsea nimic altceva. Poliția i-a făcut făcut dosar penal bărbatului pentru tentativă de furt calificat.

3 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    STAȚI CĂ E NUMAI ÎNCEPUTUL…. CE URMEAZĂ E HORROR!!!

    • damaigreu Răspunde

      Da e doar inceputul. Tu ai fost unu din aia care a imbratisat restrictiile si acuma te sperii de ce se intampla

      • ... Răspunde

        Sper ca ăștia, adepții apocalipsei covid adică, să capete exact ce merită. Să vadă cum e să ai nevoie de asistență medicală și tot sistemul e disproporționat, dezechilibrat într- o anume direcție. Apoi când ai nevoie de ceva concret și nu e covid nu se poate, nu sunt fonduri, sau și mai rău nu știu ce să facă etc.
        Voi știți că o grămadă de medicamente necesare care până acum se prescriau automat brusc au fost scoase din protocoale și dacă îți trebuie (că nu ai ce face îți trebuie) ești obligat să cumperi? Bucurați-vă cât sunteți sănătoși că de intrați în careva “club select” al bolnavilor nu prea aveți șanse de scăpare. Aia puțini care scapă sunt cei care întăresc regula,😥😱😲🥴🤯😭
        Urmează valul nu-știu-care și curios sunt ce va fi cu cei vaccinați și netrecuți prin boală. Credeți-mă nu me doresc răul și sper să nu am dreptate. M-aș aștepta totuși ca autoritățile să comunice datele tot așa decent. Adică ieri erau raportați 9 decedați din care 3 vaccinați. Dacă vaccinul te protejează atunci ce înțelegi de aici? Că totuși nu e ce a infailibil?
        Și băgați-vă la cap că variantele de virus nu din cauza nevaccinaților apar ci pur și simplu este reacția virusului la acțiunea organismului uman. Se predă la epidemiologie dar voi asta nu aveți de unde a ști că ați dormit la cursuri. Noroc că proful/profa v-a iertat și v-a trecut din milă cu -5. Cei nevaccinați în cel mai rău caz pot muri dacă nu dezvoltă anticorpi dar virusul moare deodată cu pacientul infectat, nu prea mai rezistă. Devi de acolo nu pot parveni variante de viruși. Rușinea medicinei ce sunteți!😱🤔🤮🤮💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.