Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Se întâmplă în judeţul Satu Mare. Un şofer a oprit un şofer beat şi a chemat poliţia

Un şofer din judeţul Satu Mare a oprit un alt şofer care s-a urcat beat la volan şi a chemat Poliţia. Totul s-a petrecut în vara anului trecut în localitatea Roşiori, iar în cursul săptămânii trecute şoferul beat a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, pe data de 15.08.2021, un bărbat care circula cu o autoutilitară a depăşit cu greu maşina care circula în faţa sa, deoarece acesta circula haotic pe şosea. După ce a depăşit-o, a oprit pe drum ca să-l oblige şi pe şoferul beat să oprească. Când a văzut că şoferul miroase a alcool, a și chemat poliția.

Agenții de poliție l-au testat pe şoferul beat şi au constatat că avea o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi l-au dus la spital pentru probe biologice, şi a reieşit că avea 2,27g/l alcool pur în sânge. Şoferul, care avea 71 de ani, le-a spus judecătorilor că a fost la ziua de naştere a unei soţiei unui prieten unde a băut trei pahare de vin şi pentru că era o distanţă scurtă spre casă a mers cu maşina. El a spus că regretă fapta şi este de acord să presteze muncă în folosul comunităţii.

Judeţcătorii l-au condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.