Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Femeie fără adăpost, batjocorită și aruncată pe jos de un grup de tineri

O femeie fără adăpost din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost batjocorită de un grup de tineri, iar apoi a fost aruncată pe jos. Tinerii s-au legat verbal de femeie, râzând de ea și batjocurind-o, după care unul dintre ei a împins-o pe femeie la pământ.

Imaginile au fost publicate de ziarul online Opinie de Carei, scena având loc chiar în zona centrală a Careiului. Comportamentul mizerabil al tinerilor a apărut, așadar, în mediul online, urmând, cel mai probabil, ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

Femeia le-a cerut tinerilor să o lase în pace, însă aceștia au continuat să o agreseze verbal pe femeie. În cele din urmă, unul dintre tineri a împins-o pe femeie, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. Niciunul dintre ceilalți tineri nu i-a sărit în ajutor, din contră, au râs de ea.

VIDEO: Opinie de Carei

11 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Si ce face politia? Sfaraie in masina! Si apoi ne miram ca boschetarii baga cutitul in cineva?

  2. GB Răspunde

    Oamenii străzii, “boschetari” cum le mai zic unii disprețuitor, sunt concetățenii noștri( mama, tata, fiul/fiica cuiva) marginalizați și discriminați social(nu discut motivul decăderii). În general trăiesc “în lumea lor” dar câteodată incultura/intoleranța unor indivizi care se cred cetățeni de rang mai înalt(mental de eu sunt “boss” tu ești sclav) îi fac protagoniști fără voie. Părerea mea e că Poliția ar trebuie să se ocupe mai mult de “boss” decât de “bosschetar”, clar primul le dă infinit mai mult de furcă și lor și nouă. Vorba aia… cu “boschetarul” te mai înțelegi dar cu “boss” – ul nu te pui.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dați nume și inclusiv ai părinților că se pare au eșuat la capitolul educație. Apoi nu au decât să se “mândrească”.😱😠🤮

  4. Altu Răspunde

    Cum să îi aduce părinții, că la unii cu vorba buna nu merge. Dacă îl tragi de urechi îți sare Ursula în cap, copiii au doar drepturi nu și obligații. Omul ca și animalul, trebuie să știe de frica altfel nu se poate. De frică ,nu de bătaie. Frică de amenzi , pușcărie,alte mijloace coercitive. Respectivii își vor bate în curând părinții pt bani de păcănele sau droguri. Asta ne dă UE

    • Lacrimi și tristețe Răspunde

      Săraca femeie bătută chinuită și lovită merită vagabonzi anii grei la pușcărie
      Pușcărie 17 anii fiecare persoanei și daun nomerala 30 mil de euro fiecare om să plătească
      Femeia nevinovată mi-e milă de ea

  5. 💩💩💩 Răspunde

    Doamne ajută să ajungă și părinții derbedeilor în aceeași situație, fără adăpost și batjocoriți de niște derbedei!

  6. Ciuciu Răspunde

    In Ucraina cu baietii astia. Pe front, desigur. Acolo o sa poata sa dea dovada de vitejie, sa rada de rusi. Dar ma tem, ca nu ar fi asa. Baietii astia ar face izmene plin cu cacao acolo.

    • România reală Răspunde

      Ba eu zic că ar avea și scutire de la medic. Mama și tata sigur ar rezolva. Cum va rezolva și asta. Din păcate.
      Apoi nu-și dau seama că fac mai mult rău. În acest sens vă rog a se consulta cazul lui elocvent și strigător la cer al lui Iorgulescu jr. Nici aerul pe care-l consumă nu-l merită!
      PS. Știu sigur că am dreptate. Mai mult ca sigur nu e prima dată când s-au distrat copios acești handicapați mentali. Doar că de data asta s-au autodocumentat.

  7. Nextstep Răspunde

    Din ăstia vor fi cele mai frumoase mirese la penitenciar. Si acolo vor fi impinsi din spate, mai ales ala trimat -frezat, cantand :
    “Viata de părnaie nu e o glumă
    Pe trenuletul anal nu exista frână”

  8. Giro Alexandru Răspunde

    Ba ghertoiilor nu ma dați si pe mine un pic de pământ,? V-ați găsit de cine sa va luați, e chiar pe masura voastră! Sa va fie rușine!

  9. Figaro Răspunde

    Amenda sa usture si munca in folosul comuntatii la greu.
    La maturat strazile noaptea pt baieti si daune morale la doamna respectiva 3000 euro / derbedeu sa ajunga parintii la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.