Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Primăria cere ordine în blocurile sociale de pe Ostrovului. Oamenii riscă să fie evacuați!

Primăria municipiului Satu Mare cere ordine în blocurile sociale de pe strada Ostrovului. În caz contrar, oamenii riscă să fie evacuați.

,,Locuitorii blocurilor sociale de pe str. Ostrovului au obligația de a păstra curățenia în imobilele în care locuiesc și să își plătească cheltuielile de întreținere. Am cerut azi ca până la sfârșitul lunii februarie să își plătească toate restanțele, în caz contrar vor fi evacuați.

Totodată, vom lua măsuri drastice împotriva acelor persoane care refuză să respecte normele de conviețuire socială și cele igienico-sanitare și nu vor să își facă curățenie în locuințe și în jurul acestora”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

10 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Domnule primar Kereskenyi Gabor, oamenii aceia de pe str. Ostrovului (țigani ordinari, putori infecte, infractori) care toată ziua și noaptea nu fac absolut nimic, n poți trece prin acea zonă fiindcă e groaznic ce e acolo, trebuie urgent mutați și evacuați de pe Ostrovului, în afara orașului, sunt din cale afară de mizerabili și ordinari !. Vă rugăm frumos și insistent.

  2. ConstrucThor Răspunde

    Unde este domnul nostru A.Cozma,sa-l condamne pe domn’ primar,ca vrea sa evacueze tiganii?
    Sa vina cu pizza…

    • SupoziThor Răspunde

      Stai că amu îi la jucat hora cu ciuciucă, dar nu ratează el nicio ocazie de a se face de kkt!

    • Unu Răspunde

      E jale mare și o mizerie de nedescris în zonă, nu trebuiau băgați aici aceste putori, este cea mai mare greșeală pe care a putu-o face Primăria Mun. Satu Mare, peste tot unde i-au băgat au distrus !!!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Cineva s-a simțit deranjat dacă nu chiar zgâriat la ochi și i-a băgat pe acești năpăstuiți ai sorții de pe la ceva IAS desființat din Vetiș tocmai aici. Totul bineînțeles temporar. Că delegațiile străine care veneau la noi vedeau mizeria pe care produceau lângă șosea. Ce bine s-a rezolvat problema? Acum toate neamurile acelora s-au aciuat acolo și numai cu bombă nucleară le mai poți scoate de acolo! Că aproape toți îs Varga.

        • Taxidriver Răspunde

          Varga, Lakatos si Rézműves.
          C-am atat, faza cu bomba nucleara este adevarata. Nu le scoti de acolo.

  3. 😂😂😂 Răspunde

    Asta cu evacuatul era gluma zilei? Chiar daca le da afara repede revin cei evacuati. Pai unde sa stea? Sau scoate primarul armata si il pune in dispozitiv permanent pe tot perimetrul?

    • Carcotas Răspunde

      Puradeii aceia sunt viitorul țării! Aveți grijă!

      • Vali Răspunde

        La școală și educație cu ei, iar părinții și toți cei de acolo la muncă !!!

        • 😂😂😂 Răspunde

          Atâta timp cât după școală se reîntorc în același mediu care îi trage înapoi nici o șansă. Că vezi că cei care au fost adoptați prin adopții internaționale mulți dintre ei o duc foarte bine și au făcut școală și s-au realizat. Știu cazuri concrete. Dar ăia nici nu vo să mai audă de țara de unde au plecat.
          Pentru succes copiii lor trebuie extrași din mediul aceste toxic. Părinții doar se folosesc de ei ca să obțină cât mai mult de la autorități sau ONG-uri. E un cerc vicios și care tot timpul se termină cu măritișul prematur al fetelor și repornirea liniei de producției a puradeilor fără număr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.