Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

VIDEO. Viceprimarul Adelin Ghiarfaş despre problema din Sătmărel: Vom încerca să intervenim

Viceprimarul Adelin Ghiarfaş a declarat astăzi că Primăria va încerca să intervină pe străzile din Sătmărel, el arătând că acest cartier a fost neglijat timp de mulţi ani. În timpul protestului organizat  azi, în fața primăriei, Adelin Ghiarfaș a prezentat posibilele variante de rezolvare a situației.

El le-a spus celor din Sătmărel că nu sunt neglijaţi, că sunt cunoscute problemele lor şi că în acest an sunt prevăzute lucrări de canalizare, după care poate fi vorba despre asfaltări.

 „Vreau să vă spun că Primăria are incluse proiecte în Sătmărel, în primul rând canalizarea, că nu putem face drumuri înainte să facem extinderea de apă și canal. Vreau să vă asigur că nu suneți ignorați, iar Sătmărel și Balta Blondă sunt incluse în planul de dezvoltare. Vom încerca să intervenim, dar acestea toate trebuie să respecte anumite proceduri. Le dăm asigurări că nu sunt uitați, că știm de problemele lor. Există șanse, nu pot să vă confirm când, sunt probleme și în municipiul Satu Mare, cu străzi fără asfalt”, a adăugat Adelin Ghiarfaș.

 

3 comentarii

  1. Toader Răspunde

    Nu cunosc situația din Sătmărel ! Voi cetățenii din Sătmărel, ori sunteți rromi ori unguri, ori nu-l interesați pe kerecsendi. Dacă sunteți români și ați votat cu pesede… dacă ați fi votat cu penele trebuia să vă rugați de pesede să vă facă drumurile… Dacă vom fi sănătoși peste zece ani ,sper să nu rămâneți cu actualele voastre probleme! Drumurile vor fi mai rele,promisiunile mai multe și nivelul de cultură și de trai muuult mai scazut ! America de Sud apoi Africa(Ex. Somalia)

  2. ĂĂĂĂĂ Răspunde

    ĂĂĂĂĂ. Vom încerca să intervenim. ĂĂĂĂĂ. Ne-a luat prin suprindere această situație. ĂĂĂĂĂ. Vom face ceva. ĂĂĂĂ. Apoi ce va ieși numai Dumnezeu știe. Niște criblură aruncată acolo și praf în ochi la oameni. Apoi sperați să nu ploaie sau să vină ceva îngheț strașnic. Că atunci, nu-i așa, nu mai e nici noroi și nici să lucrați nu se mai poate. Că doar e prea frig și atunci aveți motiv să spuneți că din cauza frigului nu se mai poate lucra. Mare ĂĂĂĂ sunteți cu toții! Voi cred că aveți ceva cu ăștia din Sătmărel. Că ce le-ați făcut cu blocajul și cu varianta de ocolire e demn de Benny Hill show. Iar reabilitarea drumului se tot promite de pe vremea lui Anderco, adică de 20 de ani!!!! Să vedem cine vă va mai vota de acolo. Am așa o presimțire. ĂĂĂĂĂ.💩💩💩

  3. Lili Răspunde

    De Satmarel si Balta Blonda raspunde viceprimarul PNL? Viceprimarita PSD si primarul UDMR de cine raspund?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.