Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Scandal monstru între vecini. I-a dat cu furca în cap, apoi a înțepat roțile tractorului

Scandal monstru între vecini, în județul Satu Mare. Un sătmărean i-a dat cu furca în cap vecinului, apoi i-a înțepat roțile tractorului. Totul a pornit de la un salut.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla pe un teren situat în afara unei localități din județ, sătmăreanul a lovit-o pe persoana vătămată cu o furcă în mai multe zone ale corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale şi, totodată, a distrus cauciucurile de la roata dreaptă spate, respectiv de la roata dreaptă faţă ale tractorului aparţinând persoanei vătămate, înţepându-le, în mod repetat, cu aceeaşi furcă, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 4.500 de lei.

Persoana vătămată a arătat că, în timp ce efectua lucrările de arătură, fiind undeva in mijlocul terenului, a fost aruncată o piatra care a căzut pe capota tractorului. În acel moment s-a uitat în spate şi l-a văzut pe inculpat că aleargă după el, având în mână pietre şi o furcă. Deoarece acesta arunca cu pietre după el, în încercarea de a se apăra, a oprit tractorul, astfel că inculpatul l-a ajuns din spate şi din lateral dreapta, i-a aplicat o lovitură cu furca în zona capului, apărându-se cu brațul superior drept. Pe urmă inculpatul a îndreptat furca către el, si împingând-o l-a împuns in piciorul drept. Mai apoi inculpatul început sa împungă roţile tractorului cu furca.

Fiind audiat în calitate inculpat, sătmăreanul a spus că în momentul când a ajuns la teren, vecinul său se afla într-un tractor fără cabină. L-a salutat adresându-se cu „bună ziua vecinu”, şi fără alte explicaţii, acesta i-a spus „,stai că îți arăt eu ţie vecinu” şi a scos o botă pe care o avea în spate, pe care o ţinea cu mâna deasupra capului, cu cealaltă mână fiind pe volan, între timp apropiindu-se de el cu tractorul, ba chiar accidentându-l în zona de sub abdomen. În acel moment, din dorinţa de a se apăra, având deja o furcă în mână, deoarece strângeam nişte bâlii, s-a dat la o parte şi a înţepat cu furca ambele roţi ale tractorului.

Într-un final, sătmăreanul s-a ales cu o amendă penală și a fost obligat la plata sumei de 2.345,00 lei, cu titlu de daune materiale şi a sumei de 300,00 euro echivalent în lei, cu titlu de daune morale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.