Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Închisoare cu executare pentru un sătmărean. A spart un BMW, a furat 10 lei și a inhalat prenadez

Un tânăr din Satu Mare a spart un BMW parcat pe o stradă din Satu Mare, a furat 10 lei și o cutie, apoi s-a drogat. Hoțul s-a ales cu o condamnare cu executare. Sentinţa a fost dată îna ceastă săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, individul s-a apropiat de un autoturism parcat, a luat o cărămidă cu care a spart luneta, după care a pătruns în interior de unde a sustras 10 lei și o cutie conţinând spoturi luminoase. Mai apoi, acesta a dus cutia într-o clădire dezafectată şi a lăsat-o acolo. Doar că această cutie a fost găsită de către alte două persoane care au vândut bunurile aflate în interior.

O parte dintre bunurile sustrase au fost recuperate și, ulterior, restituite persoanei vătămate.

Din declaraţia persoanei vătămate rezultă că a parcat autoturismul marca BMW în spatele unui hotel. La ora 22:50 a revenit la autoturism, ocazie cu care a constatat faptul că luneta din spate este spartă, protecţia plafonului din partea din spate este distrusă, iar din interior a fost furată o cutie care conţinea spoturi led în valoare de aproximativ 1200 de lei, precum şi suma de 10 lei. Valoarea întregului prejudiciu cauzat se ridică la suma de 10.000 de lei.

Fiind audiat în calitate de suspect, inculpatul a declarat faptul că după ce a spart mașina și a furat cutia nu reține ce s-a întâmplat mai departe deoarece s-a drogat cu prenadez.

Hoțul a fost condamnat la un an de închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.