Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO/VIDEO. Record de audienţă la Zilele Oraşului Satu Mare 2023

Record de audienţă la Zilele Oraşului Satu Mare. Ediţia cu numărul 25 a Zilelor Oraşului Satu Mare s-au încheiat duminică noaptea, cu un recital al celor de la Holograf. Piaţa 25 octombrie a fost plină până la refuz la concertul Holograf şi la cel al celebrei trupe maghiare EDDA. Sătmărenii au venit în număr mare la ediţia din acest an. Cei ce urmăresc fenomenul spun că se poate vorbi despre un record de audienţă.

Sătmărenii au profitat atât de vremea bună cât şi de mâncărurile pregătite şi de spectacole. Zona b-dului Transilvania, unde se servea mâncarea a fost plină în fiecare după amiază şi seară. Mii se sătmăreni s-au adunat la evenimentele organizate, în special la cele mai aşteptate momente. Vineri seara a fost pentru prima dată un foc de artificii de zi, după care pe scenă au urcat Andia, Nicole Cherry şi Antonia.

Apoi, sâmbătă, prezenţa cea mai mare a fost la Irina Rimes, Hallot Penz, spectacolul de foc şi Carla`s Dreams. Duminică, spectacolul a continuat cu Direcţia 5, Edda şi Holograf.

Galerii FOTO şi VIDEO de la majoritatea evenimentelor găsiţi pe conturile noastre de Facebook, TIK TOK, sau Instagram.

9 comentarii

  1. Putin Răspunde

    ACUM SA VEZI CUM SE VOR PLÂNGE OAMENII CĂ NU AU BANI DIN CE TRAI!!!

  2. Mae Răspunde

    Bani aruncați degeaba și uni sătmăreni trag de pe o zi pe alta …… jale conducere !

    • vadimT Răspunde

      Mai bine iti dadea ajutor social?

      • Hunu’ Răspunde

        Trol infect, gândești cu întârziere sau de ce postezi sub trei nume?
        Te tradeaza ticul, idiotule… “ mai bine” vezi-ti de treaba… sau ești plătit sau răsplătit ca postac…
        Zat, potaie!!!

    • Farcau Răspunde

      Mai bine spânzură te!!!!!!!

    • Proasfalt Răspunde

      @mae, Mai bine citeste stirea “Peste 900 de locuri de muncă vacante în județul Satu Mare” , iar la anu vei avea si tu bani pentru 3 mititei si o bere.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Eu doar de un singur lucru sunt curios. Afirmația asta cu audiența record are și ceva la bază, ceva sondaj, ceva estimare statistică sau numai așa li se pare organizatorilor? Că bilete nu s-au vândut. Cum se cuantifică atunci în cifre afirmația? Nu zic că nu ar fi așa dar mă gândeam cu voce tare. Părerea mea e că aceste audiențe nu ating nivelul primelor zile ale orașului de acum mai bine de 20 de ani. Atunci era ceva nou și chiar cam toți ieșeau pe stradă să vadă ce se întâmplă. Acum în schimb știu de mulți care nici prin zonă nu au trecut. Sincer îi și înțeleg.

  4. pop Răspunde

    Totii cati au fost prezenti in aceste 3 zile de zilele orasului Satu Mare acolo in centru nou la care DUMNEZEU AU STRIGAT ???? LA DUMNEZEUL VEACULUI ACESTUIA ADICA LA SATANA CARE SA BUCURAT CA ARE ATATIA OAMENI CARE IL PROCLAMA !!!!.. TOTI ACESTIA VOR MERGE IN PEDEAPSA VESNICA ADICA IN IAD DACA NU SE CAIESC DE CEAU FACUT SI NU SE INDREAPTA CU FATA SPRE ADEVARATUL DUMNEZEU. DOAR LA DUMNEZEU SI LA DOMNUL ISUS CARE SIA DAT VIATA PT PACATELE NOASTRE TREBUIE SAI ADUCEM LAUDE SI STRIGATE DE MULTUMIRE. A FOST CEVA DEZASTRUOS PT MULTI CARE AU FOST IN SUFERINTA MULTI COPII SI BATRANI CARE NU NEAM PUTUT ODIHNI DE VOLUMUL BOXELOR DAT LA MAXIM, IN TARA VECINA ESTE RAZBOI SI AICI LA NOI DEZMAZATUL E LA MAXIM. POCAITIVA PANA NU VINE MANIA LUI DUMNEZEU SI PESTE TARA NOASTRA

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Auzi tu ! Câte nickuri mai folosești că ești deja dubios? Dacă vrei satana ai unul la Moscova. Da, da, ăla cel mai mare ortodox, parcă Chiril îl cheamă. El unde va ajunge după tine, așa după faptele sale? Așa că te rog frumos și mai ușor cu majusculele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.