Ultima actualizare: ieri, 22:11
Locale

Brokerul IFB Finwest facilitează accesul sătmărenilor pentru a deveni printre primii acționari la Hidroelectrica

Tu ești pregătit de marea listare? Brokerul IFB Finwest facilitează accesul sătmărenilor pentru a deveni printre primii acționari la Hidroelectrica, în cadrul celei mai mari listări de la Bursa de Valori București.

Pe noul website www.ifbfinwest.ro, oricine poate să își deschidă un cont pentru a beneficia de achiziția de acțiuni la cea mai profitabilă companie de energie din România.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, reprezentând o treime din consumul de energie al tarii. Compania a înregistrat un profit net de 812 milioane EUR pentru 2022 (+33%) și venituri de 1,8 miliarde EUR (+40%). Ca producător de energie electrică 100% curată, Hidroelectrica se află într-o poziție unică, listarea promițând să fie o tranzacție de referință în context european. IPO la Bursa de Valori București poate fi cea mai mare din Europa Centrală și de Est. Baza de investitori români, inclusiv fondurile de pensii, va reprezenta o componentă cheie a cererii. Criteriile ESG vor genera, de asemenea, un mare interes din partea investitorilor instituționali străini pentru această IPO.

IFB Finwest, un broker consacrat în România, cu 25 de ani pe piața de capital și calitatea de membru fondator al Bursei de Valori București, vă asistă să deveniți unul dintre primii acționari ai Hidroelectrica.

Astfel, oricine poate deschide un cont online la IFB Finwest, pe www.ifbfinwest.ro independent sau asistat de unul dintre brokeri, pentru a avea un loc asigurat printre primii investitori la Hidroelectrica, numită de specialiști listarea deceniului la BVB.

www.ifbfinwest.ro

Contact: 0770 763 685

——————————————————————

Disclaimer:

Conținutul acestui material are doar un rol informativ și nu implică o ofertă de cumpărare sau vânzare de servicii financiare sau valori mobiliare. Tranzacționarea de instrumente financiare implică numeroase riscuri printre care, însă fără a se limita la, fluctuația prețurilor pieței, incertitudinea dividendelor, a randamentelor și/sau a profiturilor, fluctuația cursului de schimb. Performanțele trecute nu reprezintă o garanție pentru evoluțiile viitoare.

Un comentariu

  1. Marius Groza Răspunde

    Vindeți tot! Să nu mai rămână nimic la români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.