Ultima actualizare: ieri, 22:15

Naţionale

Republicanii s-au lansat în România! Liste comune cu AUR și Alianța Național Țărănistă la toate alegerile

Duminică, 11 iunie, a avut loc, la Palatul Parlamentului, congresul de lansare al Partidului Republican din România, în cadrul căruia, în fața a peste 800 de participanți, a fost prezentat programul politic al partidului, informează știripesurse.ro.

La finalul Congresului, președintele Partidului Republican le-a cerut membrilor prezenți „votul ca împreună cu AUR  și Alianța Național Țărănistă să candidăm pe liste comune la toate tipurile de alegeri în 2024 pentru a da o șansă României, să vorbim despre România și oameni valoroși, nu despre partide cum se face acum”. Opinia unanimă exprimată de cei peste 800 de delegați prezenți la Congresul Extraordinar a fost în favoarea propunerii făcute de președintele Marian Cucșa.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a declarat celor prezenți că soluția pentru a pune capăt crizelor în care se află România de ani buni este unitatea. „Înseamnă că uniți, noi, republicani, AUR, Alianța Național Țărănistă, sindicate, patronate, profesori, medici, avocați, elevi, studenți, cu toții putem să scăpăm țara de acest rău și să aducem, așa cum zicea un preot la un eveniment din Arad, minim următorii 10 ani de strălucire, de soare și de bucurie asupra românilor”, a spus președintele republicanilor.

La rândul său, Ionel Petre, secretarul general al Partidului Republican, a afirmat că „venim în fața românilor cu un mesaj clar de unitate și de luptă pentru protejarea intereselor românilor și de guvernare a României pentru români. România nu este la periferia Europei! Europa începe cu România! (…) Am vorbit azi despre România frumoasă, România sănătoasă și prosperă, și despre România solidară și cu adevărat educată. Astăzi ne-am adunat la acest congres ca să arătăm ce înseamnă o Românie reformată, o Românie a celor sătui de sloganuri și umilințe. Este România celor îndrăzneți, cu dragoste de neam și de țară. Este România românilor care vor și pot spune oriunde cu cinste: sunt român!”

9 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    AUR nu ia nici 15%

  2. Gerula Răspunde

    “Cușcă” nume predestinat…

  3. Pavel Răspunde

    Niște țigan iredentiști nespălați.

  4. Sandu Răspunde

    Adunătura asta reprezintă nivelul de cultură a României?????
    Cu ăștia o să putem mândri în fața Europei.
    Și așa suntem luați că niște cetățeni din lumea a treia.

  5. Hai bai Răspunde

    Tare mandru esti azi ! Ce sa iti povestesc ..! La ce politicieni avem.. astia is doua clase peste Ciuca -Cozma-Ciolacu !prostii prostilor sugacii serviciilor !

  6. Mitică Răspunde

    Priviți,,parpanghelii,, parveniți și impostori care conduc instituțiile statului și după aia dați- vă cu părerea … Cu ce sunt mai prejos hauristii decât ei ?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      …. că lor le e foame rău de tot???? Sindromul LTC – lipsă totală de ciolan????😱🥴🤮
      Spuneți cinstit de câte ori ne-au fraierit politicienii în ultimii ani? Mai țineți minte acum 11 ani cum i-a păcălit pe unii DD cu partidul ăla care nu mai e??? Sau partidul #stâna-lui-Becali cu noua generație care s-a evaporat??? Apoi după atâtea cazuri cine mai este amator de așa ceva aia se cheamă sindromul Stockholm deja. Mă oameni buni! Dacă țipați tare aia nu înseamnă că și aveți dreptate. Doar că suneți înfometați și gălăgioși. Cu sonorul dat la maxim. La faza asta puteți să vă luați de mânuță cu colegii într-ale opoziției, adică usereplusminus. Alt partid-deșeu cu agendă paralelă. Față de AUR ăia nici măcar doctrină nu au!!!! Dar uite ce fain sunt prin parlament!!!😱🤮 Ce aș mai trage apa după voi toți!!!!

    • Om Răspunde

      Pentru că George Simion si Sosoaca-s oamenii rusilor. De aia mai Mitica. N-as putea ca roman sa votez asa ceva, pe astia care pot aprecia niste scursuri care au destabilizat lumea.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Acum nu știu câtă intenție, conștiență este în acțiunile lor poate numai atâta le duce capul dar că dau apă la moară propagandei ruse și aia e sigur. Care nouă nu ne face bine. Bătrânii ar putea povesti din amintiri despre “binefacerile” rușilor. Că și lăcustele sunt mai prietenoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.