Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. Coji de semințe, doze și mâzgăleli în autobuzele din Satu Mare. Mesajul Transurban

Coji de semințe, doze și mâzgăleli în autobuzele și în stațiile de autobuz din municipiul Satu Mare. Reprezentanții Transurban trag un semnal de alarmă și anunță că astfel de acțiuni de vandalism sunt aspru sancționate.

,,Continuăm să atragem atenția asupra situațiilor neplăcute atât pentru călători cât și pentru societatea noastră care depune eforturi pentru îmbunătățirea calității transportului public local în municipiul Satu Mare. Aceste imagini au fost surprinse în această săptămână într-o stație Transurban și în câteva dintre autobuzele noastre.

Vă reamintim că vandalizarea stațiilor de autobuz și a mijloacelor de transport în comun sunt sancționate cu amenzi cuprinse între 100 – 1000 lei, în funcție de gravitatea faptelor. Doar împreună putem transforma călătoria dvs. cu transportul public într-o experiență plăcută”, este mesajul transmis de Transurban.

 

15 comentarii

  1. 123456789 Răspunde

    Cei sapte ani de acasa.

  2. 123456789 Răspunde

    Rrumanistan.

  3. ecologist Răspunde

    Stați să vedeți cum va arăta pasarela așa dragă cuiva peste două săptămâni. Dar aș fi curios cum arată acum punctul de colectare deșeuri în 5 fracții din Solidarității.

    • K Răspunde

      Pe pasarela nu este niciun cos de gunoi, la trepte nu este rampa pentru persoane cu dizabilitati, ca in Satmar nu exista, cica!

  4. H&R Răspunde

    Tig@nii

  5. Kuka Răspunde

    Bă, dar nu v-ați lăudat voi că fiecare stație de autobuz este prevăzută cu camere de supraveghere, la fel ca și autobuzele?
    În acest caz, este ușor să identificați făptuitorii și să-i trageți la răspundere!

  6. Vasy Răspunde

    Si nu face nimeni curat?

  7. ilie Răspunde

    Apoi va mirati ca suntem vazuti afara ca ultimii oameni!

  8. Sătmărean Răspunde

    Plin e orașul acesta de țigani și de boscheți, oriunde mergi dai peste ei, nemaivorbind de faptul că auzi doar ungurește vorbindu-se, fie că e magazin, pe stradă, etc. Rușinos !!!

  9. Valahu Răspunde

    @Satmarean cei care vorbesc ungureste nu fac asa ceva ,ei au educatie aleasa numai nemernicii de romani fac toate relele in urbea noasta.🤣

  10. H&R Răspunde

    Vrem in Schengen? Daaa o pul@!

    • io Răspunde

      doar traim in ro educata.
      de ce ne miram?
      precum si a lucrului biiine facut.
      parol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.