Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. Vandali în Parcul Central din Satu Mare. Au spart cu pietre două felinare

Vandali în Parcul Central din municipiul Satu Mare. Doi tineri care au spart cu pietre două felinare s-au ales cu amenzi din partea Poliției Locale.

Doi tineri, în vârstă de 23 și 22 de ani, din Satu Mare, au fost prinși de polițiștii locali în timp ce spărgeau cu pietre două felinare din Piața Libertății. Polițiștii locali i-au amendat cu câte 500 de lei.

De asemenea, împotriva celor doi va fi depusă o plângere penală pentru distrugere și vor trebui sa suporte paguba produsă.

16 comentarii

  1. demian ioan Răspunde

    Incepe…

  2. Radical2 Răspunde

    Si camerele-s degeaba?

  3. Gheorghe Răspunde

    Doi derbedei ,unul l.miklos din Tasnad si altul t.roland satmarean.Au venit sa se cace pe lucrarea facuta in folosul obstii,acest parc care arata bine si unde multi oameni vin cu copiii sa se plimbe.Ar trebui supusi oprobriului public aceste păsări călă(t)cioare!!Asta pentru a da un exemplu graitor si celorlalti pierde-vara manacatori de fecalele se gasesc sa sparga felinare.

    • romanistan Răspunde

      @Gheorghe, dă-le numele întreg te rog. Ăștia nu pot avea drepturi că un om cu o minimă educație nu face așa ceva. E pură bătaie de joc ce au făcut.

    • Dorin Răspunde

      Ar trebui impuscati.recomand calibru 0.5.

    • Potoki Răspunde

      Asta merita lucrarea respectiva.

  4. ilie Răspunde

    @radical..tocmai ca datorita camerelor si celor care le deservesc,in speta Politia locala au fost prinsi…!

    • Vasy Răspunde

      @ilie – Nu datorita camerelor au fost prinsi ci organul a fost vigilent si i-a prins in timp ce spargeau felinarele.

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Ar trebui pusa poza lor pe acei stalpi pana repara si se recupereaza prejudiciul. Amena de 10000 lei si sa curete parcul zilnic cel putin 3 luni.

  6. romanistan Răspunde

    Puși să refacă ce au stricat, să se urce pe scară și să schimbe apoi filmați și pus pe tiktok sau cum drq mai zice că se pare că vroiau să fie viralii p@lii satului. Dar cu comentarii pe larg că de ce și cum. La ăștia asta e pedepsa cea mai bună. Amenda aia e fix zero. Trebuie să fie expuși să-i vadă toată lumea mutra lor troglodită. Cu această ocazia i-aș “felicita” și pe părinții acestor retarzi pentru munca depusă pentru educarea plozilor lor. Dați-le numele vă rog că aici nu se mai poate vorba de drepturi că ăștia nu sunt hominizi. Ăștia-s doi rătăciți de prin ceva cătun pierduți prin oraș. Îți piere cheful să vrei să mai faci ceva în acest oraș, sincer. În această ordine de idei aștept primul care trece cu mașina sau cu ATV-ul pe pasarelă.

  7. Kuka Răspunde

    Dacă chiar au fost prinși făptașii, cel/cei care l-au(u) prins merită felicitări!
    Chiar dacă și-a făcut datoria, având în vedere că în ultimii ani s-au înregistrat mari lacune în serviciile poliției locale!
    Țineți-o tot așa!

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Repede i-o prins pe tzagani….Foarte bine. Cum de i-o capturat asa rapid? Camerele sau i-o vazut cineva?

  9. Koni Răspunde

    Dacă se face o recapitulare bugetară pt. sumele cheltuite la Big Brotherul sătmărean atunci ar trebuii să vedem ce fac și cei din Carei nu doar doi golani în parc.

  10. Gabor Răspunde

    a adus imbunatatiri fata de cum a distrus chelul chior parcul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.