Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

PODCAST PORTALSM 3.0. Invitat Monica Lup – life mentor

Monica Lup, soţia omului de afaceri a fost invitata podcastului PortalSM 3.0. moderat de jurnalistul Gil Pietrar. În cadrul podcastului, Monica a vorbit despre activitatea ei, despre trecut foarte greu, despre relaţia cu Vasile, momentele frumoase din viaţă dar şi planurile de viitor. Ea a vorbit despre feminitate, despre cum vede ea femeia în actuala lume, dar a transmis şi câteva sfaturi doamnelor.

Vă invităm, aşadar, să urmăriţi întregul podcast:

22 comentarii

  1. Lup Vasile Răspunde

    Felicitări iubire 👏👏👏 pur și simplu WOW 👍👍 de foarte mult timp nu am văzut un Podcast atât de bun 👏👏❤️❤️

  2. Lup Vasile Răspunde

    Iubire, convinge-i te rog sa cumpere cartea mea ca altfel ajungem iar la ferma de porci. Chiar nu înțeleg de ce nu o cumpăra nimeni… Eu m-am chinuit mult sa o cite…adică scriu.

  3. H&R Răspunde

    Vorba lui Schobert Norbi:
    Vegyétek a kazettámat, had építsek még egy házat!

    Google translate it!

    • comentator Răspunde

      Annyira primitív ahogyan próbálják manipulálni az embert hogy az már siralmas. De sajnos sok egyszerű embert meg tudnak szédíteni a semmitmondó dumájukkal ami sehova sem vezet. Toxikus emberek. Élősködők.

      • H&R Răspunde

        Nem csodálkoznék ha hívők lennének. Szerintem azok.

        • comentator Răspunde

          Mindegy. El kell őket kerülni. Előbb-utóbb valami vasányt palira vesznek és akkor nincs az az egérlyuk ahova eláshatnák magukat. Ingyenélő szélhámosok, életművészek akik abból élnek hogy másokat becsapnak.

          • Diszno kolbasz

            În goana lor după bani, nu realizează cât de penibili sunt. Doi cerșetori de like-uri și de atenție sub orice formă. Păcat ca exista persoane care se lasă înșelate de impostorii ăștia doi. Rețelele de socializare au ajuns o pubela mare cu gunoi nesortat.

          • comentator

            👍Și cu cât mai târziu vor fi puși la locul lor de drept cu atât va fi mai dureros procesul. De când cu netul la liber toți nerealizații societății s-au mutat în spațiul virtual. E plin cu bolnavi din ăștia care așa își caută rostl în viața de zi cu zi. Bineînțeles degeaba.

        • comentator Răspunde

          Nem hiszem. Ahhoz túl idióták. Ők csak a pénzisten bálványimádói. Olyanok mint a dísztök: kívül pocsék, belül üres. Szerencse hogy nem talált a pasi politikai támogatókra mert 10 éve arról álmodozott hogy ő lesz Szatmárnémeti polgármestere. Azért osztogatta az ingyen töltött káposztát is a Lupoaica – nál. De van nekünk egy Cozmánk így is úgyhogy nincs okunk panaszra. 😢

  4. Bia Răspunde

    Vând Golf IV

  5. iubire Răspunde

    iubire suntem cam inkulti dar daca sint oameni mai prosti ca noi chiar daca e imposibil, merge

  6. Ion Răspunde

    Vestitul Vasile Lup… care atunci când trebuia dat bani la fondul grupei la grădiniță dispărea, patron fiind la Imobiliare. Mare manager cu Paloma de pe odoreului băgată în datorii și cedată ulterior.

  7. Ion Răspunde

    Mare gospodar Vasile…. stă în chirie… în spatele casei are junglă, laun moment dat Andrișca de la Buenolact îi dădea mozarella pt pizza doar cu banu jos, reparațiile la frigidere le plătea cum le plătea… numai papagal are.. în rest..

  8. lupulica Răspunde

    eu nu pot sa inteleg cum dracu astia doi au ajuns sa dea sfaturi despre viata si succes. Monica , life mentor, pe bune, iubire? Penibili!

  9. Mircea Marghitas Răspunde

    Te iubesc Moni!

  10. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Această femelă are un ambalaj bine întreținut și atât. Că restul lasă mult, foarte mult de dorit. Că toți ne credem formatori de opinii, virali și nu mai știu ce dar de fapt reușim zilnic să ne împiedicăm în propria noastră sufieciență umană. Dacă nu ar fi internetul matale ai fi exact ce ești. Un mare zero. De fapt aia ești și acum dar încă îl ține buzunarul pe tati pentru tencuiala zilnică.

  11. Sorin Răspunde

    Life mentor???😀
    Din pacate nu recomand!!!!
    pe cand vasile lucra in portugalia si se chinuia sa faca cv banuti ptr el si moni,scroafa si-o tragea pe acasa de doamne feri!!!!
    Asta ar putea sa ne invete,cum sa iti trimiti barbatul la munca in strainatate iar tu……..🫢

    • citizen Răspunde

      E atât de fals și atât de mult diferă realitatea cu ce spune că nici nu merită băgată în seamă. Ei practic (că văd că amândoi) din asta se alimentează, din atenția acaparată. De nu ar fi internetul ar fi un neica nimeni. De fapt asta și sunt, degeaba se tot agită din răsputeri.

    • Bartok Răspunde

      Nu este adevărat. Lup a inselat-o!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Că ne interesează pe noi asta undeva că de nu aflam nu puteam dormi! Lasă. 😲🤣😢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Nu ai cu ce să-ți ocupi timpul? Ăștia doi se aseamănă deci se adună. Măcar de n-ar face atâta gălăgie degeaba ar fi mai bine. Două persoane importante cât mulțimea vidă.

  12. Vizionaru Răspunde

    Pisi mic și dulce, de ce nu îți bagi și tu o carte ? Una mai mare și mai groasa ca a lui Vasi Sarma, așa cum îți place tie! Sigur o sa te traducă și pe tine Ventil Incultu de la casa de cultura! Chiar dacă ești cam agramata, ușor bâlbâită, cu un fond lingvistic și semantic foarte redus pt o spicăriță motivațională, la oral te-ai descurcat “foarte minunat” ( ca sa te citez), plescaitul de satisfacție și ultrasuficienta guriței tale umede, de la finalul fiecărei “teze” probabil era inspirat și de forma microfonului. Ești și o mare teoloaga blonda, la câte vorbe i-ai pus in gură lui Dumnezeu sigur ne mai trimite un testament și mai pogoară un Mântuitor sa ne împărtășească și noua elucubrația delirică prezentată de tine. Dar punctul tau forte este canalizarea energiei sexuale… se pare ca tu ți-ai astupat toate găurile( canalele) dupa ce ai drenat cu ele tot lichidul din univers ….Moni te iubesc! Nu am mai ras așa de bine de mult!Daca la anul nu o sa mai fie premii pt. secțiunea spicări încearcă la secțiunea circ! Ești o valoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.