Ultima actualizare: azi, 14:36

Locale

FOTO. Fată căzută în râul Someș. Un tânăr s-a aruncat după ea; au intervenit și pompierii

Luni, 8 iulie, în jurul orei 17.00, un echipaj de cadre militare cu o autospecială și barca pneumatică precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru salvarea unei persoane de sex feminin, căzută în râul Someș.

La fața locului, echipajul de pompieri a lansat imediat barca și s-a deplasat către victimă, care se afla în mijlocul râului și încerca să se mențină la suprafața apei, ajutată de către un cetățean. Femeia, în vârstă de aproximativ 20 ani, a fost scoasă din apă, în viață, de către salvatori și predată, la mal, echipajului medical prezent care a stabilizat-o și transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Intervenția promptă și rapidă a echipajelor de intervenție și spiritul civic al tânărului salvator a făcut diferența dintre viață și moarte, persoana fiind salvată în timp util.


Sursa: ISU Satu Mare

6 comentarii

  1. sătmărean nedumerit Răspunde

    Felicitări tânărului. Singurul aspect trist în toate este că tânăra a vrut să se sinucidă. Vă spun eu că de obicei ăștia nu se lasă până nu reușesc. Numai aduce-ți-vă aminte de fostul militar care tot făcea show pe podul Golescu. Dar totuși sper că a fost doar un impuls de moment și fata va trece peste. Că altfel vom mai citi despre ea. Nu vreau să fiu ironic, asta este realitate.

    • Nagasaky Răspunde

      Doamne, faci pe deșteptul/deșteaptă dar induci ideea de sinucidere. Îți asumi ce scrii??? Ai făcut tu un studiu că reușesc? ?? A trecut printr-un moment de rătăcire.SPER DIN TOT SUFLETUL! Eu îi doresc sa fie bine! Draga mea, o să fie bine! Te îmbrățișez. Nu merita pentru nimic/nimeni să îți iei viața! Dacă ai nevoie de ajutor apelează la specialiști, rude sau prieteni, duhovnic. sunt sigură că ai o durere mare dar cere ajutor. Sinuciderea nu e o soluție. Aduce și mai multă durere celor pe care îi iubești. Cere ajutor!

  2. S Răspunde

    Dacă am trăi într-o societate care are grijă de membrii ei, ea ar fi tratată, indiferent dacă voia sau nu voia să se sinucidă. Dar noi trăim într-o societate care se ascunde după deget . Dacă salvatorul nu o cunoștea și-a asumat un risc enorm.

  3. sătmărean nedumerit Răspunde

    Nu e treabă de asumat. Mai citește și alte ziare unde scrie negru pe alb! În rest dacă erai atenbt observai că am scris același lucru cu alte cuvinte. Doar trebuia să reușești să înțelegi un text simplu scris în limba maternă. Ți-am pus aici și dde pe sfânta wiki să vezi câte studii și câte date există despre fenomen. Apoi tu dacă bagi capul în nisip ca și struțul normal că nu ai de unde a afla pe astea!
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Sinucidere
    Pentru toți potențialii sinucigași. Dragilor, ascultați-mă! Nu există, rețineți, nu există om (femeie sau bărbat) pe planeta asta pentru care merită să recurgeți la un asemenea gest! Am o vârstă – bat spre 70 și știu ce zic. Nu merită.

  4. IonP Răspunde

    Eu cred ca fata a iesit din masina tanarului cu care a avut ceva discutii si apoi a sarit de pe pod restul este istorie …

    • Măi IonicăP@lică, prostul satului! Răspunde

      Ce poate să-ți spună omul după inepțiile tale postate pe aici? Poate că ești un prost? Dar cred că știi asta demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.