Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Sute de amenzi aplicate de polițiști în weekend. Mai mulți șoferi au rămas pietoni

Sute de amenzi aplicate de polițiști în weekend, în județul Satu Mare. De asemenea, mai mulți șoferi au rămas pietoni.

Ce spune poliția:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 26-28 iulie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei. Totodată, au fost reținute 17 permise de conducere, din care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Foarte slabă activitate!

  2. Istvan Răspunde

    Săptămâna viitoare te luăm cu noi Pistike să vezi cum e de ușor !

    • Măi Fane! Răspunde

      Băi tată! Ieșiți la un singur loc dar cu efectiv ca lumea și nu doi leșinați acolo că oriunde la orice trecere semaforizată, intersecție, sens giratoriu sau ce vrei faceți asta în maxim 2 ore!!! Deci ce ați făcut atunci????? Și mai ieșiți frate și noaptea că au luat-o pe arătură ăștia cu liniuțele că tocmai ieri seară zburdau doi de la Burdea către Unio! Ăștia trebuie extrași frumos, luați de ureche și lăsați inconțtienții fără permis! Asta până nu omoară pe cineva nevinovat! Asta nu e treaba voastră Fane? Și mai primeniți-i la număr și pe motocicliștii care fac slalom în viteză printre mașini! Sau și ei se bazează pe Sfânta și neprihănita Motociclistă din Ceruri care le apără sufletele? Dar pe noi cine ne apără de ei??? Deci ce s-a făcut, spune! Că nu văd nici un rezultat.

      • Noname Răspunde

        👍👍👍👍10*
        N-ai sa-i vezi tu caschetele sa stea noaptea la pândă sa facă treabă. Eventual prin ceva locuri intunecate sa doarmă.In următoarea zi când ies din schimb au de crăpat lemne!

        • Măi Fane! Răspunde

          @Noname. Eu doar am reacționat prin comentariu, deja mi se ridică părul pe spate că sunt sătul când citesc astfel de comunicate sterile apoi când văd ce-i pe șosea la noi se vede că nu are nici un efect. Ăștia zici că trăiesc într-o dimensiune paralelă. Nu știu când vor băga la cap că nu pentru amendă sunt acolo ci pentru controlul traficului rutier. Apoi dacă dau și amendă aia e altă treabă. Amendă oricine poate da numai să i se dea voie. Adică uniformă și formular. Dar amenda nu rezolvă nimic. Deja e prea puțin.

  3. Jancsi Răspunde

    Poate rămâi chiar tu Pistike fără permis !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.