Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Impact violent între un tractor și o mașină, în Satu Mare. Un copil de 14 ani la volan!

Impact violent între un tractor și o mașină, în județul Satu Mare. La volanul tractorului se afla un copil în vârstă de 14 ani. Totul s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecute, în localitatea Pomi. 

,,La data de 24 iulie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Pomi. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 68 de ani, din comuna Crucișor, în timp ce s-ar fi aflat angajat într-o depășire, ar fi intrat în coliziune cu un tractor rutier, care efectua manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga, la volanul căruia s-ar fi aflat un minor de 14 ani.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea unei femei, pasageră a autoturismului implicat în accident. Ambii participanți la traficul rutier au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis, pentru PortalSM, reprezentanții IPJ Satu Mare.

2 comentarii

  1. io Răspunde

    asta e rumînistanu din tăte vremurile.
    fuck!

  2. H&R Răspunde

    Passat vs UTB 650

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.