Ultima actualizare: azi, 12:41

Locale

FOTO. Medic din județul Satu Mare, mort într-un accident rutier!

Un accident rutier a avut loc la ieşirea din Bârsăul de Sus către Bârsăul de Mic. Medicul de familie din sat s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns în şanţ. Bărbatul, care era singur în autoturism, a fost cel mai probabil aruncat din maşină din cauza lipsei centurii de siguranţă, potrivit primelor informații.

O asistentă medicală din zonă l-a resuscitat până la sosirea echipajelor de urgență.

Victima, un bărbat de aproximativ 40 de ani, de profesie medic de familie, avea cabinetul în comuna Bârsău și se întorcea de la un consult medical la domiciliul unui pacient. Acesta era singurul medic din comuna Bârsău, asistat de două asistente.

În timp ce se afla la volanul unui autoturism decapotabil, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, fiind aruncat din habitaclu.

„La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bârsău de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

Citește și:

5 comentarii

  1. doctor Răspunde

    No cine e jmekeru acuma că circulă pe coclauri cu decapotabila? Ca să vada și vaca din sat, să latre la el toți câinii din ogradă???? Doamne! Acum mai lipsesc doar postări de genul ce băiat de 10 cu steluță era! Mintea care a lipsit două minute la servici.

    • Pistike Răspunde

      Băi, să știi că chiar era un băiat de nota 11! Dar cam dus cu pluta!
      Dumnezeu să-l odihnească!

      • doctor Răspunde

        Dacă ți-a plătit runda la bar înseamnă că e de gașcă dar un medic știi prea bine că are și niște alte treburi de făcut. Asta în afară că împreună cu preotuil și învățătorul de la școală cam trebuie să dea exemplu la oameni. Cel puțin eu așa înțeleg meseria asta mai ales că era și medic de familie. Adică îți ții pacienții aproape. Dar asta presupune și puțintică mai multă responsabilitate. Totuși la 50 de ani nu te comporți ca un puștan de 17 chiar dacă te bucuri de decapotabilă. Acuma ata ete, nu ai ce face. Colac peste pupăză începe campionatul și CSM a rămas fără medic. Din care medic e foarte mare lipsă. A fost an și nu demult că legitimațiile sportive au fost rezolvate în alt județ. Fără ștampile pe legitimații ce vor face băieții? De aia pomenesc eu de responsabilitate. Alții depind de tine și ești greu de înlocuit.

  2. Dani Răspunde

    Doctor ar fi frumos să îți dai și numele nu de alta dar alții chiar o să te confunde…
    Pentru că nu ești…
    Om

    • doctor Răspunde

      Dacă ești doctor și ai niște responsabilități atunci nu faci raliu cu decapotabila proaspăt căpătată ca un puști de 18 ani tembel. Eu zic că sunt mai om decât tine prin simplul fapt că dacă chiar nu știu ce să fac cu banii atunci plătesc o croazieră undeva ca să văd lumea dar nu dau bani pe așa ceva. Am mașină bună nu chiar ultimul răcnet dar nu mi-e rușine să circul cu ea. Decapotabila e utilă la puștani de bani gata la agățat gagici sau la frustrați care au intrat în criza aia celebră a vârstei. A fost și va rămâne o risipă inutilă de bani. Păstrează-ți lecțiile de viață pentru tine că deocamdată ești paralel cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.