Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Vandalism în Centrul Vechi. Copac ornamental rupt

ACTUALIZARE. A fost prinsă persoana care a rupt copacul ornamental. Este vorba de un tânăr care a fost amendat și va plăti pagubele.

Un copac ornamental din centrul municipiului Satu Mare a fost rupt în cursul nopții, iar persoana vinovată a fost prinsă. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a fost amendat cu 500 de lei și s-a obligat să plătească pagubele produse.

Știrea inițială:

Vandalism în Centrul Vechi. Un copac ornamental din centrul municipiului Satu Mare a fost rupt în cursul nopții.

Primăria Satu Mare a sesizat autorităţile:

❗️Aducem la cunoștința publicului un incident de vandalism ce a avut loc recent pe strada Ștefan cel Mare din municipiu.🔊Doi pomi ornamentali au fost distruși în mod intenționat.😔🌳 Am sesizat autoritățile competente pentru identificarea și pedepsirea celor vinovați și vă rugăm și pe dumneavoastră să ne sprijiniți în a avea grijă de orașul nostru și să sesizați orice act de vandalism.🙏Ne străduim să avem un oraș frumos, să asigurăm cât mai multe spații verzi, dar avem nevoie de întreaga comunitate în efortul comun de a le proteja”, a transmis Primăria.

15 comentarii

  1. Costi Răspunde

    Greu cu nivelul de cultura local. Camere si patrule asa cum se povatuia pe toate chat-urile cu mult inainte de a fi gata noul centru vechi.

  2. Satmarean Răspunde

    Asta se intimpla din cauza ca nu sint pedepse pe masura faptei.
    Chiar daca vor fi identificati si prinsi, vor primi o amenda pe care vor face ceva.
    Civilizatia trebuie impusa, daca e cazul , cu toata forta !

    • Pistike Răspunde

      Ce frumos ar fi să publicați datele făptuitorului, să îi dau o lecție de viață!
      Așa i-aș rupe ambele mâini și picioare, să afle și el cum este, f.tu-i morții mă-si de dobitoc!

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si asta sub nasu celor trei militzieni locali ce se relaxau in Loganu parcat tot weekendu pe strada aceea, la nici 200 m? Si culmea, cu fata spre copacu cu pricina? Poate ii si premiati pt osteneala.

  4. VidaXL Răspunde

    500 lei , pe bune !!! o poza cu mâncatoru’ de râme cu muștar ? sa vedem si noi cine o fi acest burețar ?
    Si o amenda de 500 euro ar fi puțin. Auzi 500 lei :)) :)).

  5. desma Răspunde

    eu a-si pune pe politistii locali sa plateasca, sau sa refaca cum a fostinainte!

    • Sâcă Răspunde

      Dacă s-ar pune lângă fiecare pom ornamental, un milițian și cred că tot l-ar rupe ..!!!

  6. Aspi Rina Răspunde

    Trebuia să-i dea poliția trei luni de muncă acolo în folosul comunității acolo în centru și să poarte la gât o pancartă pe care să scrie fapta ce a făcut-o !!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Prima conditie ar fi ca militzienii locali sa nu doarma in bocanci, la 200 metri. Doi la mana, daca asa e in cea mai securizata zona a orasului, cam cum e prin cartiere.

  7. s.m. Răspunde

    Nici o spalare a pietonalei nu ar strica din cand in cand. Parca a curs matele la cine pe acel trotuar.

  8. Gheorghe Răspunde

    Milițieni erau acolo la…stat.Ei au văzut totul dar credeau ca netotul era un angajat la toaletarea pomilor și s-au dus la el sa-i zică sa procedeze și cu ceilalți copaci la fel.La ei în fișa postului nu era trecut taman acel copac și de aia nu au intervenit pentru oprirea bipedului.(glumesc)
    Ce ma minunează pe mine este faptul ca s-a furat o țară întreaga și nimeni nu este găsit vinovat.Fiecare a furat de unde a putut care mai de care
    ,, De la cel cu țâța-n gură,
    Pân’la cel cu barba sură”si nimeni nu este găsit vinovat!S-au devalizat bănci,s-au vândut fabrici pe un dolar și nimeni nu plătește pagubele,ba din contra se fura în continuare.Au făcut unii bani din consultații de si-au tras vreo 7 case prin centrul Sibiului.Dulapul plimbător,ficusul este curat ca lacrima…..

  9. @Norick Răspunde

    DAR PRIMARUL PARȘIV ȘI ALCOOLIST NU ARE NICI O VINĂ PENTRU VANDALIZAREA ȘTRANDULUI TERMAL??

    • @Norick Răspunde

      Măi tu depasesti deja limitele fizice ale prostiei

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu vezi că prostul a comentat la ora 5.58? S-o fi tot trezit cu fața la pernă și la coborârea din pat a călcat în olița de noapte uitată tot de el lângă pat. Normal că e nervos acum. Atâta îl duce capul. Și când te gândești că are și drept de vot????? Că atâta nu pricepe că de vină pentru ștrand e #penele. În paranteză eu aș avea o întrebare întrebătoare legată de acest contract cu ștrandul. Deci, ești la guvernare, subprefectul e careva din familia Țânțaș și tu ca și primărie închei contract cu firma sa pentru ștrand???? Undeva nu șchioapătă povestea? Adică ANI acum nu vede nimic în neregulă, ceva conflict de interese nimic????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.