Ultima actualizare: azi, 09:14

Externe

Român mort în Belgia. A fost găsit înecat, legat de mâini și de picioare într-un canal

Român mort în Belgia. Bărbatul a fost găsit înecat, legat de mâini și de picioare într-un canal din Bruxelles, informează Digi24.

Un român a fost găsit de polițiști legat de mâini și de picioare într-un canal din nordul orașului. Deși inițial a fost scos în viață din apă medicii, nu au putut să îl salveze. Anchetatorii au desenat și un portret al victimei în speranța că va fi identificat de apropiați.

Bărbatul a fost văzut de niște trecători în apă și au sunat imediat la poliție. La fața locului au venit imediat echipe de scafandri, pompieri și poliție care au reușit să scoată bărbatul într-un timp record. Era legat de mâini și de picioare și avea inclusiv un lacăt.

Polițiștii au deschis o anchetă penală și din primele verificări și-au dat seama că ar fi vorba despre un român. Au făcut și un portret și au făcut publice detalii ale trăsăturilor bărbatului pentru a fi identificat de apropiați și ei să îi ajute să ajungă la cei care l-au aruncat în apă.

Polițiștii au făcut publice și hainele pe care le avea bărbatul pe el. Purta o jachetă cu glugă alb și negru iar în picioare avea adidași albaștri. În fotografie apar și sfoara cu care a fost legat, de culoare galbenă, dar și lacătul folosit de agresori.

Anchetatorii din Belgia nu au momentan nicio pistă însă iau în calcul o răzbunare în stil mafiot.

Un comentariu

  1. Doar o întrebare-două Răspunde

    Altul care de venea acasă se fălea că ce bine câștigă în construcții? Ba nu. Cine știe în ce măgării s-a băgat. Că Belgia e full de musulmani și de traficanți de mizerii. Că în unele zone inclusiv în capitală nici nu-ți vine să ieși seara pe stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.