Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

Acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor continuă la Satu Mare

Acțiunile de dezinsecție împotriva țânțarilor continuă la Satu Mare. O nouă acțiune va avea loc mâine seara, după ora 22.00, informează municipalitatea.

,,Stimați sătmăreni, vă informăm că marți, 13 august, după ora 22.00, are loc o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor. Se va interveni în zona de protecție de pe ambele maluri ale Someșului, în parcuri, locuri de joacă, scuaruri, zone de protecție, parcări, fâșii stradale și zonele verzi din cartiere”, este mesajul transmis de primăria Satu Mare.

Tratamentele se fac cu substanțe aprobate de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

2 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Domnule primar Kereskenyi Gabor, vă rog să trimiteți e hipajele de dezinsecție și pe străzile din zona 14 Mai. fiindcă e dezastru aici, nu poți sta afară de țânțari!

  2. 🤮 Răspunde

    Ar fi cazul măcar așa la toamnă că pe aia de acum de o lună, anunțată până la urmă l-ați sărit că nu s-a făcut din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Trist este că așa ceva se face în aprilie înainte de eclozare apoi nu ai dureri de cap că dacă omori din fașă nu mai e ce să se multiplice. Pfoai ce descoperire, nu??? Dar noi așa de felul nostru le știm mai bine decât orice specialist că noi suntem oraș în mișcare. Și ca atare știm mai bine orice. Nici acum nu veți face nimic pentru că va fi alertă de caniculă și nu se recoomandă. Dar ați anunțat și v-ați pregătit. Ce se lucrează tată! 🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.