Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Accident misterios! Un taximetrist beat ar fi lovit trei mașini și a fugit

Un accident rutier grav a avut loc vineri seara pe strada Corvinilor din Satu Mare, potrivit surselor PortalSM, în care a fost implicat un taximetrist beat care a părăsit locul faptei după ce a provocat daune semnificative.

Conform informațiilor PortalSM, șoferul, aflat la volanul unui Mercedes, ar fi pierdut controlul vehiculului și a lovit trei mașini parcate.

Martorii susțin că șoferul era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului. După impact, acesta ar fi abandonat locul accidentului și s-ar fi retras la domiciliul său, unde s-ar fi baricadat.

„La data de 9 august, în jurul orei 14.00, pe strada Corvinilor din municipiul Satu Mare s-a produs un eveniment rutier, cu pagube materiale.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 68 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu trei autoturisme, parcate la marginea părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, nu au fost înregistrate victime, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului.

Ulterior, la data de 10 august, bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.