Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Accidente și incendii în minivacanță, în județul Satu Mare. Zile de foc pentru pompieri

Zile de foc pentru pompieri. În minivacanță, salvatorii au intervenit la accidente și incendii, având de gestionat peste 100 de situații de urgență.

Ce spun pompierii:

În intervalul 15 – 18 august, efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare au asigurat, zilnic, misiunile de protecție a populației, la nivel județean, și au gestionat 130 situații de urgență.

În urma solicitărilor primite, 111 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD. De asemenea, pompierii sătmăreni au intervenit pentru stingerea a două incendii, în cazul a două accidente rutiere, în urma cărora au fost transportate la spital două persoane, precum și în alte 15 misiuni de protejare a comunităților, de informări preventive și de salvare a animalelor din medii ostile vieții.

Nerespectarea măsurilor preventive privind focul deschis în spații deschise a condus la producerea unui incendiu de vegetație uscată, în localitatea Sărăuad, care a afectat o suprafață de aproximativ patru hectare de teren.


Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.