Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Atenție, șoferi! Mașinile parcate unde se repară străzi sunt ridicate

Atenție, șoferi! Mașinile parcate în zonele unde se repară străzi sunt ridicate. O astfel de acțiune a avut loc marți dimineața, în centrul municipiului Satu Mare.

Luni dimineața au început lucrările de asfaltare a bulevardului Ion I.C. Brătianu din municipiul Satu Mare, iar primăria i-a rugat pe șoferi să folosească variante ocolitoare. De asemenea, municipalitatea anunța că parcarea este strict interzisă în zonele unde se execută lucrări, însă unii șoferi nu au ținut cont de asta.

Astfel, marți dimineața, a început o acțiune de ridicare a autoturismelor parcate în zona centrală a orașului, unde se execută lucrări.


3 comentarii

  1. penalilor Răspunde

    sa ne specificati si care este temeiul legal in care primaria face acest abuz

    • 🤣 Răspunde

      Poți să lași mașina acolo. Dar apoi să tu ne plângi e că full de mixtură, bine? E treabă de câteva zile omule. După aiai tot tu vei urla că e plin de gropi în asfalt. Și în vest dacă nu duci mațina dacă se lucrează acolo nu discută cu tine, ridică vehiculul și nu ai decât să o recuperezi de unde au dus-o. Pe lângă drepturi oamenii mai au și obligații. Asta se uită de la 1990 încolo. Și care abuz măi???? S-a zis din timp, ziarele erau pline cu anunțul de o săptămână. Ce mai vrei orbule, surdo-mutule? Nu știi să citești? Să-ți monteze lift doar ție ca să-ți ridici tigaia la nivelul etajului trei?????

    • H&R Răspunde

      Cotetele le duc direct la “fer vek”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.