Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Controale la service-uri auto din Satu Mare. Dosare penale din cauza uleiului uzat

Controale la service-uri auto din Satu Mare. Au fost întocmite dosare penale din cauza uleiului uzat ce nu a fost păstrat în condiții legale. 

Ce spune poliția:

La data de 22 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cadrul a două societăți comerciale din județ, ar fi desfășurate activități de gestionare necorespunzătoare a unor deșeuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat cantitatea de 430 de litri de ulei uzat, care nu ar fi fost păstrat în condiții legale.

Pe numele reprezentanților societății au fost întocmite dosare penale, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nesupravegherea și neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase și neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Na ce să zic! Ați descoperit apa caldă și mersul pe jos! Unii mai folosesc și pe la centrale. Dar nah e complicat să-i tot verificați. Că e simplu. Ulei intrat în gestiune și ulei scos din gestiune și băgat în mașină și gata imediat aveți cantitatea lipsă. Dar la ăia care fac treburi de astea pe la garaje ați trecut? Aaaa, alea nu-s cu formă juridică??? Atunci ce ați făcut? Ați prins pe doi dintre ei???

  2. Exploziv Răspunde

    Vai domne sau găsit pensionarii speciali să facă dosare penale să își mai justifice inutilitatea la uleiul obosit. Dau și comunicat mai marii poliției, comisarii greii, că vezi Doamne pe cine au prins ei. Păi bă inutililor nici azi criminalul actriței ucise pe dig nu e după gratii și voi vă lăudati cu asta. Plecați drac în pensie toți că nu faceți NIMIC

  3. Miliția Răspunde

    MILIȚIANUL TOT MILIATIAN A RĂMAS
    mai iese și la pensie la o vârstă frageda după ce nu a făcut nimic în câmpul muncii toată viața. Nu ne rămâne decât sa le uram multa m.. e tuturor milițienilor. Și apropo voi a-ți văzut ca toțiilitienii ăștia tineri care au ieșit la pensie obosiți din câmpul muncii aplică pentru toate posturile bugetare scoase la concurs. Și surpriza ce sa vezi mai și promovează din ei, ei find analfabeți funcționali 99%.. Da ce te mai mira dacă milițianul TIBIL a ajuns prefect.

  4. no big deal. Răspunde

    iaca

  5. SAESP Răspunde

    Nu fiți răi și invidioși, ia treceți pe la noi să ne dați niște informații cu ulei uzat și deșeuri !

  6. Anca Răspunde

    Lucrurile astea ..cu deseuri, uleiuri, vopsele, lemn, benzinarii ar trebui verificate mai des de MEDIU , POMPIERI, POLITIA LOCALA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.