Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Copil (8 ani) abuzat de un minor de 12 ani, pe un teren de fotbal din județul Satu Mare

Un copil de 8 ani a fost abuzat de un minor în vârstă de 12 ani pe un teren de fotbal din județul Satu Mare. Totul s-a petrecut în data de 14 august, însă părinții copilului abuzat au aflat despre agresiunea sexuală la mijlocul săptămânii trecute.

Ce spune poliția:

La data de 21 august, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au fost sesizați de către o femeie din Căuaș despre faptul că băiatul ei, în vârstă de 8 ani, ar fi fost agresat sexual de către un alt minor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în cursul zilei de 14 august, băiatul ar fi fost agresat sexual de către un alt minor, de 12 ani, pe terenul de fotbal din localitatea Căuaș.  În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

2 comentarii

  1. Anca Răspunde

    Bagati toate materiile lui peste in scoli..in loc sa bagati materii de educatie pentru viata de zi cu zi…unii n-au din pacate 7 ani de acasa.

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      👍. M-am uitat la tabloul meu de la terminarea liceului. Bine copchilul în cauză de-abia e în clasele primare dar totuși. Pe vremea mea (și a fost asta în 83) am avut tot corpul profesoral vreo 25-30 maxim de profi cu tot cu cei care predau tehnologie sau practică și uite că s-a făcut educație. Și profii aveau un statut în societate. Acum în schimb? Avem o armată de pe puțin 40-50 de profi și uite ce se petrece!!!! Derbedeul în cauză sigur a prins niște idei de undeva. No la asta ar trebui lucrat, dar temeinic! Cam cum ne-a promis ficusul de la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.