Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Peste 50 de șoferi au rămas fără permis, în weekend. Polițiștii sătmăreni au dat sute de amenzi

Peste 50 de șoferi au rămas fără permis, în weekend. Polițiștii sătmăreni au dat sute de amenzi, în valoare de peste 200.000 de lei. 

Ce spune poliția:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 23-25 august, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 85.000 de lei.

Totodată, polițiștii sătmăreni care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 52 conducători de autoturisme, dintre care în cazul a 13 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a 24 de conducători auto pentru consum de alcool. Au fost reținute și 13 certificate de înmatriculare ale autoturismelor.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Unu Răspunde

    În țările civilizate ,Franța, Germania ,Italia, poți bea o bere ,un pahar de vin liniștit apoi să conduci..în Franța e contravenție până la o anumită alcoolemie..la noi e 0,asta da cultura

  2. Gheorghe Răspunde

    Si asa sunt prea multe masini in trafic.Norma ar fi de 150-200 de permise suspendate pe saptamana ca sa ne mai rarefiem putin.Sunt sigur ca daca s-ar vrea s-ar putea.Hai politia la munca nu la intins mana!!

  3. Varu Răspunde

    Prea puține,la câți șoferi inconștienți și proști circulă pe ulițele patriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.