Ultima actualizare: azi, 14:19

Locale

”Distracția” unor șoferi din Satu Mare. Consumă câteva pahare, apoi se plimbă cu mașina prin județ

”Distracția” unor șoferi din Satu Mare. Consumă câteva pahare, apoi se plimbă cu mașina prin județ. Doi bărbați au fost prinși zilele acestea de polițiștii sătmăreni.

Ce spune poliția:

La data de 29 august, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Orașu Nou, au depistat în traficul rutier un autoturism condus de către un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

La data de 30 august, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Tășnad, au depistat în traficul rutier un autoturism condus de către un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.