Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Francez oprit în vama Petea. Polițiștii i-au confiscat motocicleta

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean francez care transporta o motocicletă ce s-a dovedit a fi căutată de autoritățile franceze încă din anul 2021. Vehiculul a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Marți, 3 septembrie, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean francez în vârstă de 37 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Franța și transporta o motocicletă marca Yamaha. Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au solicitat celui aflat la volan și documentele pentru motocicleta transportată. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că acest din urmă vehicul figurează ca fiind căutat de autoritățile franceze din aprilie 2021.

Motocicleta, în valoare de 10.600 euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. io Răspunde

    si ce dacă?
    a adus-o până aici…..a lui să fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.