Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Exproprierile pentru Centură încă nu au fost finalizate, la doi ani de la deschiderea drumului

Exproprierile pentru Centură încă nu au fost finalizate, la doi ani de la deschiderea drumului. Peste o sută de persoane încă așteaptă să își primească banii.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare a fost finalizată în vara anului 2022, iar exproprierile încă nu au fost finalizare la mai bine de doi ani de la deschiderea drumului. Un număr de 119 persoane mai au de primit 24.000 de lei, iar un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie aprobat în ședința de Guvern de astăzi.

,,Proiect de hotărâre de Guvern privind suplimentarea pe anul 2024 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1115/2021 privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”, precum și modificarea și completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului 1115/2021”, se arată în proiectul de hotărâre.

Centura municipiului Satu Mare a fost inaugurată în data de 8 iulie 2022.

7 comentarii

  1. Laci Răspunde

    Ce anume a fost finalizat la troaca asta de drum asa numit “centura”? Faptul ca-ti rupi suspensia la masina de fiecare data cand vii dinspre Cluj si o iei catre aeroclub, de la diferenta de nivel de dinainte de curba? Indicatoarele care toate spun “satu mare” dar habar nu ai unde intrii in oras? iesirea dinspre satmarel, facuta intr-un mod atat de cretin ca habar nu ai in ce directie e orasul? intrarile facute atat de prost, din cauza ca sunt foarte foarte scurte, si se termina banda brusc dupa linia continua?

    Bani sifonati ca si absolut toate celelalte lucruri, facute sub pretextul ca “s-a facut ceva”. Da, s-a facut, in bataie de joc, si de mantuiala. E ok sa se faca, dar sa se faca bine, daca toti sunt mutati banii publici in firma de casa a lu gabor and compania. Nimic diferit fata de orice alt clan local din tara.

    Dar s-a facut…asta e exact ca si in interviul cu..a furat, dar a si facut, pentru cine is aduce aminte.

    Mi-e scarba.

  2. Bretan Ciprian Răspunde

    Învață să conduci!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Unul din vesnicii nemultumiti….

    • @Satmarean 1 Răspunde

      Și tu unul din cei șucăriți că nu te numeri printre cei care ar trebui despăgubiți. Așa e când ești venit cu sârma. Nu te ține nimic locului. Du-te înapoi de unde ai venit. Aici ești clar în plus că nu înțelegi nimic. Hai pa, ce mai stai, ce te reține????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.