Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Șofer român agresat de polițiști în Ungaria, după un accident rutier

Un incident grav a avut loc ieri în Ungaria, la aproximativ 15 km de granița cu România, implicând patru români care se îndreptau spre Italia la muncă. Aceștia au trecut granița prin punctul Petea, însă, după o depășire, mașina lor, un BMW înmatriculat în Bistrița-Năsăud (BN), a fost implicată într-o coliziune cu un vehicul condus de o femeie din Ungaria, potrivit informațiilor PortalSM.

În urma accidentului, femeia ar fi sunat după ajutor, iar la scurt timp, la fața locului a ajuns soțul ei, însoțit de șase polițiști. În loc să investigheze obiectiv circumstanțele accidentului, polițiștii l-ar fi ignorat pe șoferul român, care ceruse ajutor, și, conform declarațiilor, l-ar fi agresat fizic. Mai mult, polițiștii ar fi afirmat că soțul femeii ar fi „șeful mare”, impunându-i șoferului român să tacă.

 

26 comentarii

  1. Alex Răspunde

    “Agresatul” are fata tipic bland si nevinovat.

  2. Nagasaky Răspunde

    @Alex ..Hai lasă că fratele meu a pușcat cea mai mare amenda din viața lui în Ungaria. Sunt niste nesimțiți polițiștii unguri. Iar la faza asta au fost măgari de-a dreptul..îmi imaginez ce fac cu românii. Și mai doresc respect. Mno, să aștepte.

  3. comentator Răspunde

    Ca să zic relatare neobiectivă. Prezentați și puntul de vedere al părții celeilalte sau mai bine nu scrieți nimic. Mai mult ca sigur în stilul pur românesc au șicanat-o pe femeie și de aceea a venit soțul să o apere. Nu știu numai presupun. Gândiți-vă numai așa voi ce a-ți face dacă nevasta voastră ar păți așa ceva. Bine copiii???? Lăsați voi vrăjeală că ăștia patru toți sunt niște mielușei, nu? Cu această ocazie sunt rugați să prezinte formele de angajare din Italia. Sau nu au??? Ce interesant. Auzi tu merg la muncă. În construcții, nu? La spart bancomate.

    • Nagasaky Răspunde

      Te antepronunti. Și ești jignitor. Așa că, comentariul tau e fix zero barat.

      • comentator Răspunde

        Eu mă antepronunț???? Păi cine dă în spațiu public jumătate parte de știre????? Eu sunt jignitor? Și mă rog cu ce????? Nu cumca tu ești unul dintre pasageri????? Mă boule, când se ajunge în instanță inclusiv ulimul criminal are dreptul să-și expună punctul său de vedere. Unde ai citit tu în știre punctul de vedere al părții maghiare??? I-auzi acolo, și eu mă antepronunț???? Du-te mă înapoi la pretini la crâșmă și dezbate tema asta la o amestecată și nu aici. La polițiștii unguri deja li se apleacă de la atâta porcării săvârșite de șoferii unguri, amatori sau profesioniști. Au și două categorii special puse deoparte. Români și ucraineeni. Oare de ce? Probabil discriminează după tine. Că nu că ce fac pe șosele este problema.
        PS. În pandemie 1,5 milioane de români care lucrau fără acte în vest s-au trezit venind acasă în no mans land până ce la intervenția poliției de frontieră au fost luați înapoi. Zero barat ce ești. Și tu și cei patru din mașină. Probabil au acroșat-o pe femeie și au șicanat-o. Știi de ce zic asta? Numai uită-te unde este julită mașina. Dar nu asta le era problema îți zic eu. Știi care le era problema? Că nu pot continua drumul cu mașina așa lovită. Nație de cartofori.

        • Nagasaky Răspunde

          Eu nu te-am jignit..Vorbeam de comentariu că e zero barat. Și nu sunt bou că sunt femeie. Dar tu ești un bou mare cât casa. Și închei aici aceasta conversație ,,civilizata” ..Și inca îți mai permiți să vorbești de alții. Mă faci să rad.

          • comentator

            Atunci ești o idioată. În rest tot mă uit și citesc siderat că altceva nu ai ce face noapte decât să comentezi și să contrazici pe oricine. Deci cine este atunci ……? Vezi că după comentariu iar ai uitat să tragi apa, femeie-bărbată ce ești! 💩💩💩💩

  4. Fasz Răspunde

    Scumpa mea Nagasaki, ca femeie locul tău trebuia să fie la biserica Buna vestire, la conferința renumitului și celebrului Constantin Necula, unde femeile pică în extaz din primele secunde. Comentariile lasă-le pe seama bărbaților

  5. Nagasaky Răspunde

    @Fasz…Asta era pe vremuri, dragul meu. Când trimiteați femeile la plimbare. Acum femeile sunt peste tot, chiar și la Părintele Necula daca au chef. Bărbații s-au cam fâsait: vor sa fie femei, sunt neciopliți și needucați.

    • comentator Răspunde

      Voi ați vrut asta, nu uita! Că femeile veniseră încă de prin anii 90 cu egalitatea, cu împărțirea sarcinilor, feminizarea bărbatului, că vor să fie înțelese și ajutate. Acum iar nu vă convine? E ceva normal. În existența mea pe această planetă, și am peste 70 și de ani bine, am încetat să mai încerc să înțeleg femeile. Nu că nu le respect sau că nu aș vrea asta. Pur și simplu nu are rost. Nici voi nu știți ce vreți! Condoleanțe bărbatului-bărbat de lângă tine. Ar trebui ridicată statuie lui că te suportă. Habar nu aveți voi că de obositoare puteți fi. Zacuscă făcuși măcar putoare egalitaristă????? Sau în spiritul egalității ai ajuns să le cumperi din magazin, vierme useristă????

      • Nagasaky Răspunde

        Nu si nici nu fac, nu pentru că sunt cum ai zis tu, ca un gunoi uman ce ești, pentru că nici măcar nu mă cunoști, ci pentru că am alte priorități decât a sta la cratiță. Sigur, ați vrea voi slugi, dar ce să vezi, nu mai este că acum 70 de ani. Păcat că nu ai înțeles nimic și ai trăit degeaba.

        • comentator Răspunde

          Așa ești tu femeie cum sunt eu Zâna Măseluță. O femeie nici măcar nu se deranja să citească această știre. De ce? te las să rumegi, vaco. Nu eu sunt de vină că te simți femeie în pielea de bărbat. În rest gunoi este cine zice. Te treziși din somnul de frumusețe și ești gata iar de lupta de clasă???? Șoroș te salută. Jeg de manipulator ce ești.

        • Fasz Răspunde

          Scumpa mea Nagasaki, indarjirea ta mă face să te îndrăgesc (sper că și tu pe mine), nu te poți opri din comentat așa că atunci când ne vom întâlni vom plasa nucleara între dâmburi, de o să – ți dorești să vină zilnic renumitul Cor Bărbătesc din Finteusu Mare și popa Necula!

          • comentator

            Dă-i așa un full love că se pare asta-i lipsește. Sacrifică-te pentru o cauză nobilă.🙏🙏🙏🙏

  6. stire 0 barat Răspunde

    Exact aceasta “stire” superficiala si fara continut de informatii si pe presasm….acolo mai este si un cacat de video in care nu se vede si nu se aude mai nimic.
    Clickbait…..

    • 😱 Răspunde

      Mai important e să se agite spiritele. Să nu se uite că sunt unguri. Trebuie atmosfera întreținută puțin că acuși vine iar campania electorală. E de toată jena deja. Ăștia care sar cu capul înainte la știri de astea ar trebui să urmărească așa puțin ce se spune în campanie la unguri. În paranteză știu că ignoră acest aspect. Nici măcar nu se pomenește de români! Interesant, nu?
      PS. În perioada revoluției franceze Voltaire a fost prins asupra faptului că citea Biblia. Când a fost apostrofat reacția lui a fost pe măsură. Citez “Trebuie să știu ce spune dușmanul”. Voi ăștia spălați pe creier nu mai judecați dacă nu sunteți informați complet asupra cazului. Că picați cu kuru-n pluă. Și pe degeaba. Ați văzut și când Simion s-a băgat intenționat la Partium că barem iese ceva sâmbure de scandal, deci ați văzut și voi că a ieșit viu și nevătămat de acolo. Ba s-a mai ales și cu niște poze în plus cu ceva cică susținători. Căutați ceva subiect mai bun că asta-i prostie.

    • Sâcă Răspunde

      Iar intră puternic Măscărici… păzea ..

      • aiai Răspunde

        Păcăliciule, care estem?????

      • comentator Răspunde

        Aha. Sau iar se bagă în discuție administratorul sau telecomunicațiile. De asta ce zici?????? Mă voi nu aveți ce face și vă legați de alții?? Așa vă simțiți mai bine??? Sau e mare plictisul pe acasă????? Vedeți că eu am ceva vechime pe Pământ. Multe am experimentat, încă de pe vremea când voi nici proiect de natalitate nu erați.

  7. H&R Răspunde

    BMW-ul e ceva editie speciala din ceea ce vad. Are semnalizare, sau nu vad eu bine in poze?

  8. Sorin Răspunde

    Si eu am avut un accident in UNGARIA,au venit politistii au investigat ….au facut masuratori….frane …etc,au stabilit vinovatul pe loc,pe urma a si recunoscut ….politistii au intocmit toate actele necesare ptr asigurare si GATA.mie mi s-a parut foarte profesionist tot

    • comentator Răspunde

      @Sorine, degeba explici la unul care are niște fixuri în cap. Cine știe ce au făcut și cum s-au comportat. la unguri nu se permite să faci scandal cum fac supărații noștri de obicei. De aia am zis că știrea nu este corect prezentată, este trunchiată. Asta ca să nu mai zic că în ziarele de dincolo nici nu găsești nici o referire la eveniment. Ăștia s-au găsit să facă ceva sămânță de scandal pe degeaba apoi se tot duc la munca de jos in Italia. Îți zic eu că la halul cum arată mașina probabil i-au tăiat calea femeii când au depășit-o și s-au trezit că și-au julit singuri tigaia. Dar asta nu le dă nici un drept să facă scandal și mai ales față de o femeie. Dar nu ai ce așteptări să ai de la unii la care lipsesc niște ani de copilărie, ceva educație de bază.
      PS. Pentru alții amatori de astfel de senzații tari numai să zic ce am pățit eu în ’90 la o tamponare. Când am întrebat polițista că ce se poate face ca să mă lase a zis așa – Domnule, mergi înainte apoi după 500 de metri o iei la dreapta și acolo dai de piața rușilor. No, acolo poți să te tocmești, la mine nu. Cam asta este diferența de abordare și rețineți asta a fost acum aproape 35 de ani!!!!!!

    • H&R Răspunde

      Dupa parerea mea nu a folosit semnalizatorul din rutina, si a avut gura mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.