Ultima actualizare: ieri, 20:25

Locale

FOTO. Tânără de 19 ani, lăsată fără Mercedes în vama Petea. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la controlul de frontieră un autovehicul căutat de autoritățile din Franța. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Azi, 22 septembrie, în jurul orei 1.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean român în vârstă de 19 de ani. Femeia, domiciliată pe raza județului Satu Mare, conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Franța.

Polițistul de frontieră care a verificat documentele de călătorie și cele ale mașinii a constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Franța, alertă introdusă în data de 18 septembrie, cu mențiunea bun folosit ca probe în cadrul procedurilor penale.

Autovehiculul, în valoare de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ce răi sunteți! Fata asta toată viața ei pentru mașina asta a tras! 😱😢😲😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.