Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un om de afaceri din Oaș dă un exemplu! A strâns mizeria lăsată de petrecăreți în natură

Un om de afaceri din Oaș, Daniel Ciocan, proprietarul firmei Ciocan Invest din județul Satu Mare, și-a demonstrat spiritul civic în timpul unei ieșiri cu motocicleta în zona Turț Băi.

În timpul plimbării, a descoperit o zonă de picnic care fusese transformată într-o adevărată groapă de gunoi. Pădurea era acoperită de sticle, PET-uri, cutii de bere și ambalaje din plastic aruncate de cei care s-au recreat acolo.

Fără să stea pe gânduri, Daniel a decis să curețe locul. A sortat deșeurile: plasticul și alte ambalaje într-un loc, sticlele și flacoanele în altul, iar resturile din lemn separat. Gestul său a subliniat cât de puțin timp este necesar pentru a lăsa natura curată și a evidențiat impactul pozitiv pe care o mică acțiune îl poate avea asupra mediului înconjurător.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Spor. Mai este pe acolo.

    • comentator Răspunde

      Peste o săptămână-două poate repeta acțiunea tot pe acolo. Că nu se va cunoaște munca de acuma. Acum vreo 3 ani parcă tocmai primărița Fedorca remarca că unii au fost în stare să care până sus pe vârful Pietros un fotoliu, sau ventilatoare cu picioare etc. Ce să mai zici???? Că dacă îi prinzi asupra faptelor îți mai și râd în față.

  2. Eu Răspunde

    PUBLICITATE !!! A facut omul curat dar si publicitate lui si firmei ! Dastept baiat ,nu numai harnic.

  3. Varu Răspunde

    Tot el a făcut și mizerie.Mai bine s-ar ocupa de Negrești un oraș cu oameni bogați zic ei,dar foarte murdari unii de-a dreptul jegoși

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dovada că nu se lipește nimic de voi. Puteți voi veci să umblați în afară că rezultatul tot nu se schimbă. Asta ar presupune niscaiva educație. Puteți să aveți voi toți banii de pe lume dacă vă bateți joc de propria voastră natură, aia de lângă voi.

  5. cetatean Răspunde

    nu va bateti joc de Nergresteni, nu vorba ca nu au vazut cum merg treburile in strainatate sua ca nu au bani, mizeria si prostia face parte din cultura lor, precum nuntile idiotice cu mii de invitati intr-o zi de marti.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mai pe românește ca să se schimbe ceva trebuie să existe și dorință în acest sens. Aici totul se limitează la extravaganțe ieftine sau mai scumpe cât mai grandioase, multe megalomane. Și dacă vecinul a făcut ceva și eu trebuie să fac că altfel ce mai zice lumea. Plus că dacă turnulețul de pe palat e înaltă de 25 de m a mea trebuie să aibă cu jumate metru mai mult. Ce să spun, investiție inutilă numai ca să ce ……?
      Acum 12-13 ani am asistat la o discuție în Certeză între două femei: “Ce nuntă mare o fo’! Fișiorul are patru căși iar fata tri!!!!” La care m-a luat și pe mine gura de dinainte și am întrebat: “Bine-bine, dar ce fac? Zilnic se mută???” 🤔😲🤣Nici nu mai încerc să înțeleg. Dar dacă măuit la caselel lor de acum 100 sau de 50 de ani încep să pricep cam care e problema. În etapa evoluție s-a sărit cel puțin o treaptă dacă nu două. Asta se va regla în timp. Poate.

      • H&R Răspunde

        Certeze si satele de acolo in vremea lui Ceasca era zona defavorizata. Cred ca stiti ce se putea face acolo si ce nu. Palinca cacalau. C.A.P. nu exista acolo, din cate stiu eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.