Ultima actualizare: azi, 08:29

Locale

Profesor cu probleme în județ. Părinții se revoltă după ce a primit ordin de protecție

Profesor cu probleme în județul Satu Mare. Părinții se revoltă după ce cadrul didactic a primit ordin de protecție: ,,Este al doilea ordin de protecție”, spune unul dintre părinți. De asemenea, oamenii spun că profesorul, care predă în Tășnad, a avut nenumărate ieșiri, inclusiv unele violente, însă bărbatul nu a fost oprit de la catedră: ,,Acum nu mai are voie să predea la clasele 5-8, ci doar la 0-4”, mai spune unul dintre părinții care încearcă să tragă un semnal de alarmă: ,,Autoritățile să se autosesizeze de urgență!”

Redăm, mai jos, mesajul postat de unul dintre părinți:

,,Este inadmisibil ca un profesor să aibă un astfel de comportament și nimeni să nu facă nimic. Al doilea ordin de protecție impus de către autoritățile statului, care trebuie să ne pună pe gânduri pe noi părinții. După mușamalizarea cazului cu minorele, unde a primit doar mustrări disciplinare la intervenția familiei din care a făcut parte, nu mai are voie să predea la clasele 5-8, ci doar la 0-4.

Altercația dintr-un local unde a lovit un cetățean deoarece nu era de acord cu ideologiile lui politice. Conflictul fizic și verbal din centrul orașului cu bărbatul amantei. Este inadmisibil să se mai treacă cu vederea și să ascundem la infinit mizeria sub preș. Ajunge!

Ce se poate întâmpla la orele de sport dacă domnul își iese din minți și poate oricând să lovească un copil? Conducerea școlii să se sesizeze și să trimită omul la o evaluare psihiatrică (pe bun), Inspectoratul Școlar să facă anchete dacă domnul este sau nu capabil să își desfășoare activitatea într-un mod profesionist.

Noi, părinții, vom cere Poliției și Jandarmeriei să asigure un om de pază la orele de sport deoarece nu ne simțim în siguranță copiii alături de acest profesor. Dragi părinți, mare atenție la copiii voștri. Nu ezitați să îi protejați până nu se întâmplă ceva mult mai grav. Autoritățile să se autosesizeze de urgență!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.