Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Crima de la Carei: Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Principalul suspect în cazul crimei de la Carei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Crima s-a petrecut miercuri seara, în curtea fostei case a Armatei din Carei. 

,,În data de 27 septembrie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, formulată în dosarul penal, și a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul T.R.R. pentru o perioadă de 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Crimă violentă

Victima a fost lovită în mod repetat cu cuțitul în spate și cu cărămida în cap. Atât criminalul, cât și victima sunt persoane fără adăpost.

Ce spun procurorii:

În fapt, s-a reținut că, în seara de 25.09.2024, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, numitul T.R.R., în vârstă de 36 de ani, persoană fără adăpost, în timp ce se afla în incinta fostei Case a Armatei din municipiul Carei – clădire dezafectată, i-a aplicat numitului M.M. – în vârstă de 65 de ani, persoană fără adăpost, mai multe lovituri de cuțit în spate și lovituri cu o cărămidă în zona capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.