Ultima actualizare: azi, 19:49

masina incendiata
Locale

S-a întâmplat în Satu Mare: A incendiat maşina vecinului, pentru 10 lei

Un bărbat din Satu Mare este trimis în judecată după ce a incendiat maşina vecinului pentru o presupusă datorie de 10 lei. Totul s-a petrecut în 11 noiembrie 2023, pe strada Toamnei din Satu Mare, cauzând un prejudiciu estimat la 3.000 de lei. Bărbatul a fost trimis în judecată în această săptămână.

Potrivit informaţiilor PortalSM, conflictul a izbucnit după ce bărbatul a cerut persoanei vătămate 10 lei în schimbul a 1.000 de forinți, însă după ce a primit bani și bere, acesta s-a întors nemulțumit, cerându-și banii înapoi. Câteva ore mai târziu, vecinul său și-a găsit autoturismul în flăcări. Norocul a făcut ca incendiul să fie stins rapid, ajutat și de ploaia torențială din acea seară, limitând pagubele la vopseaua mașinii.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care inculpatul a turnat benzină peste autoturism și i-a dat foc. În urma intervenției martorilor și a proprietarului mașinii, focul a fost stins înainte de a se răspândi. Inculpatul a fost reținut ulterior, mirosind puternic a benzină și recunoscând fapta.

Procesul este în desfășurare, iar bărbatul care a incendiat maşina și-a exprimat regretul, precizând că incidentul a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.